Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynový kotel jaký?

Od: problem* odpovědí: 2 změna:

Prosím poraďte mi při výběru plynového kotle.Jedná se o byt 2+kk (60m2) novostavba kde ho chci na vytápění a ohřev teplé vody.

Dosud mám Protherm KTZ 12 a horší kotel jsem v okolí nevyděl.Starý je 10 let a už jsem do něj dal 5000Kč za opravy a stále nechodí jak má.Čekalo by mě výměna čerpadla a hydrobloku a to je za 7t takže jde z baráku.

Předpokládám že mi pro takový byt bude stačit s výkonem 12-18 kW cennová hranice je pro mě cca 18 000Kč

Co jsem koukal tak se celkem chválí Junkers třeba tento

kotle.heureka.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Týhle firmy bych se naprosto nebálm vyrábí kvalitně, tak pokud vyhovují parametry tak proč ne.

ivik*
hodnocení

0x

Mám stejný byt jako vy a mám dole ve sklepě svůj kotel na ohřev vody i vytápění.Dá se přepnout na letní a zimní provoz a mám bezdrátový termostat v obýváku a kotel je značka Vaillant, spolehlivý a18 KW.Kolik ale teď stojí, to nevím.Také si zjistěte blízkost servisu k vybrané značce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]