Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr trubek

Od: tejade* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den!Navazuji na včerejší otázku : Dají se teplovodní trubky z mědi natřít? ČÍm? Manžece se měď nelíbí a kotel bude plynový,tedy rozvod z mědi. Děkuji Moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já jsem to natřel balakrylem bílým určeným přímo na topení a radiátory a drží to už bez problému 6 let

hahanaj*
hodnocení

1x

Taky máme rozvody v mědi, dnes už je to běžné.Když jsem je prvně viděla, tak jsem říkala takovou opičárnu v bytě - no to je hrozný ,na to se dívat nebudu.

Topenář tvrdil, že je dobré nechat aspoň jednu sezonu tzv. vypálit - nenatírat. Ale během té doby jsem si zvykla a už mi to nepřipadá divné. Zůstalo to tak.

olaf71*
hodnocení

0x

normálně jsem zakryl zeď,podlahu a stříkl sprejem. žádnej problém

jabraka*
hodnocení

0x

Zakrývat přívody,znamená připravit se o část tepla.Ale trubky se dají natřít,(barva na radiátory)případně i polepit tapetou.

JABRAKA

ladaadal*
hodnocení

0x

Dají se natírat běžně. Rounem očistit a zdrsnit (nebo jemným smirkem), odmastit. Komu se měď líbí, lze natřít bezbarvým lakem, komu ne, nejlepší je klasická syntetika základ+vrchní. S barvou na radiátory mám velmi špatné zkušenosti.

olaf71*

já to stříknul bílou barvou na beton, kterou se dělá značení ve skladech:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]