Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byt odhlášení plateb

Od: malis odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám byt který je prázdný neobydlený. Byt pujde do prodeje. Kde mám odhlásit platby elektřiny internetu a jiné. Platby mám vedené trvalým příkazem k uhradě v bance. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

U jednotlivých dodavatelů - adresy najdete ve smlouvách. Pravděpodobně budete muset dát výpověď a dodržet výpovědní lhůty.

elpiska*
hodnocení

0x

Nezapomeňte se taky podívat, co platíte přes SIPO. Ten, kdo Vám tam platbu předepsal, ji může zrušit nejpozději 20. měsíce předcházejícímu tomu, kdy už nechcete platit. Tj. 20.2. Vám změní předpis na březen.

Platby za byt (fond oprav, zálohy na teplo, vodu atd.) předepisuje správce, pevné platy musíte jako vlastník platit každý měsíc, ale zálohové Vám mohou snížit. Se správcem Vás může zkontaktovat výbor společenství. A při předání bytu nezapomeňte nahlásit správci konečné stavy vodoměrů.

afraid
hodnocení

0x
Na základě podané Žádosti o ukončení smlouvy bude provedena demontáž elektroměru s ukončením smlouvy o dodávce elektřiny / o sdružených službách dodávky elektřiny. Stav elektroměru bude odečten pracovníkem na místě při odebrání elektroměru. Poté obdržíte ukončovací fakturu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]