Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Americká hypotéka u manželů - registr

Od: jelly odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny,

potřeboval bych poradit zda jde vyřídit u manželů americkou hypoteku.

Nastíním situaci.

Já, záznam v registru (splácím měsíčně 5200Kč) dříve tam byly nějaké problémy, teď platím pravidelně, ještě musím doplati cca 80 000 Kč

Příjem 20 000 měsíčně, mínus splátky a náklady na energie.

Manželka na ÚP bez záznamu.

Přemýšlely jsme nad tím že jsem získaly byt v hodnotě 1 200 000 vzít si "Amerckou hypotéku" spláchnout tím mé splátky, pořídit nějaké vybavení do bytu, popřípadě auto.

Když jsem to počítal tak mě hypo vyjde lépe, splácení na co nejkratší dobu, měsíční splátka aby vyšla do těch 5500 Kč. Takže bych na tom byl stejně, jen bych neměl zznam, vybavily by jsme byt, pořídily dopravovadlo pro manželku a možná budoucí dítě během roku.

Otázkou je zda mi vůbec některá banka dá hypo, a nebo zda ji dají manželce když nemá záznam, žijeme ve společné domácnosti a já jsem jediný zdroj příjmů.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Řekl bych, že ´narazíte´ na nedostatečné disponibilní zdroje - není až tak důležité, že manželka nemá příjem - ale že máte nízký příjem ´na rodinu´ jako celek.

soni
hodnocení

0x

strašně záleží na tom, o jaký záznam v registru se jedná. Jsou benevolentnější banky a naopak dosti striktní. Těžko se radí, je tam více faktorů, které to ovlivňují, ale určitě to není nemožné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]