Nejste přihlášen/a.
mám dotaz ... může mi někdo poradit jak úspěšně vyčistit černé prádlo, které jsem vyprala s papírovým kapesníkem? Zkoušela jsem několikrát prádlo vyprat, ale zatím to nepomáhá. Bohužel jedná se o moje oblíbená trička a fakt mě to docela štve a nevím co s tím dál ... prosím o radu?
zkuste odžmolkovač, teda česky: mechanický strojek na odstranění žmolků
našel jsem další rady:
- žmolky z poťahov odstránite jelenicou na okná namočenou v octe, ktorou plochy zľahka pretriete
- žmolky jednoducho odstraňujem suchým zipsom - tou časťou s háčikmi.Je to podobné jako depilace
pokud se to podaří, dejte vědět, i druzí mají žmolky. Díky.
Lepící páska . Úžasný a nejúčinější nápad za všechny prachy . Používám nyní na všechno tmavé prádlo k odstranění světlých chloupků . Super . Moooc děkuji
Téma věčně zelené - vyprané papírové kapesníčky, nebo něco, co pouští chlupy. Tmavé věci, trička, kalhoty, vše strašně chlupaté, NEVYPRATELNE, NEODSTRANITELNÉ mácháním.
Výše uvedená odpověď od @sykorka je geniální stejně jako poradte.cz.
Černé, sametové kalhoty totálně zničené, chlupaté, zaplakala jsem. Pak me izolepa napadla, ale jeste jsem zasla sem. A jak jsem zajasala. Behem 20 minut mám kalhoty jako nové. Použila jsem sirokou izolepu, vzdycky ustrihla pruh asi 25cm a nekolikrát primackla a odtrhla. Hotové jsem projela jeste jednou do vysokého lesku
Tahle rada by se mela tesat, kapesníčky se perou porád!
Mám doma váleček, který je na principu lepící pásky. Je to lepší než páska v tom, že prostě máme na sobě kabát, sako, kalhoty a jen projíždíte a na váleček se vše lepí. Měla jsem doma váleček, který se umyl a pak zse lepil, ale brzy odešel páč už nelepil. Teď jsem si pořídila váleček, který má několik vrstev a prostě když nelepí dáte dolů vrstvu a jedete takto až do konce. Pak jen vyměníte..
Nedala jsem za strojek a 2 náplně víc jak 60 Kč. Hlavně zas tak často to neděláte a vrtev ve válečku je opravdu hodně..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.