Nejste přihlášen/a.
Prosím o stručný návod na výměnu manžety u pračky.Ďekuji předem Tomáš
doplněno 06.01.09 00:58:Má plnění z boku a značka je Indesit.Prosím jenom o stručnou odpověď a ne abych tady psal paremetry atd.Jde mi jen o to jestli místo (15 šroubů ze zadu)neni třeba možný to nějak sundat ze předu.Děkuji)
Mezi bubnem a manžetou je pvc kruh
Ta pračka je na kliku?A plní se zepředu nebo shora?Je automatická nebo vířivá?Je domácí výroby nebo má nějakou značku?
Hádám tedy že je automatická (plnění zepředu) - u starších Tatramatek se to dělalo tak, že se pračka dole vpředu podložila (zaklonila se dozadu), celá prací vana se tím sesunula směrem dozadu, pak se manžeta ručně stáhla z lemu u dvířek a tím se získal přístup ke stahovacímu pásku, který ji držel na pracím bubnu - povolit a s novou všechno zpátky.
doplněno 06.01.09 01:04:Vysvětlení mne minulo, ale mělo by to jít.
Děkuji za odpověď,ale tohle je Indesitka a je stará 2 roky.Podle mě by tam měla být nějaká segrofka která tu manžetu drží a jde mi oto jestli tu pračku musim rozebrat ze zadu
Počkej si na příspěvěk opraváře, ale ještě do žádné se zezadu nelezlo, tam je vana, to bys do ní musel řezat díru karboflexou.
V záhybech manžety bývá schované lanko, které se musí sundat. Na lanku je kousek pružiny, aby to šlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.