Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
jsme už zoufalí. nevěděl by někdo z vás, kde by nám byli schopní okopírovat klíč čínského typu, konkrétně BAODEAN? proběhali jsme půlku Prahy a bez úspěchu...
Dobrý den, moje odpověď Vás neuspokojí. Tento problém jsem si způsobil také. Koupil jsem si před časem novou čínskou vložku (ale, nebyla ani moc levná). Když jsem si chtěl k ní udělat další klíče, tak jsem nikde neuspěl - prý k tomu nejsou ty klíče - "polotovary". Chtěl jsem vložku vrátit v obchodě, ale pan vedoucí vysvětlil, že se údajně toto zboží nedá vracet z bezpečnostních důvodů (fakt je, že toto upozornění měl napsané nad pokladnou, což jsem při nákupu přehlédl). V jiném obchodě jsem si potom koupil českou FABku, nechal udělat klíče a toho "číňana" jsem dal do zámku, kde nepotřebuji více klíčů. Chyba je, že ten obchodník neupozorní zákazníka výslovně při nákupu, že bude tento problém, protože chce jen prodat. Zdravím!
Zkuste firmu Kareco ve Strašnicích. Nedávno mi tam udělali duplikát klíčku k anglickému caravanu. Polotovar také neměli, nicméně klíč udělali z podobného, který na počkání upravili. Za 39,-Kč. Klíček chodí lépe než ten původní originál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.