Nejste přihlášen/a.
Máte někdo osobní zkušenost s izolační stříkanou pěnou? Jde mi o to, zda je lepší zvolit vatu, polystyren nebo právě stříkanou pěnu.
díky
stříkanou izolaci mi přijdou dělat příští pondělí nechávám si zateplit celý strop 92m2 cena 44.000,-
při jaké tloušce?
Můžete udělat stručnou fotodokumentaci. Hlavně se mi jedná o oříznutí přebytku, parozábrana, a pohledová stěna ž čeho bude, popřípadě vrstva přes trámy.
Děkuji za odpovědi..
doplněno 04.03.13 19:09:takže jen mezi krovy!
co dáte pod krov?
doplněno 04.03.13 19:10:to je 2650Kč za kubík...
mám zaplacenou tlouštku 18cm
doplněno 04.03.13 20:11:je to vlastně strop na bungalovu zvrchu mám záklop z desek a zespod mezi stropní trámy přijde nastříkat ta pěna... co dál ještě váhám jestli dát třeba 5cm vaty aby se překryly stropní trámy potom parozábranu a sdk. Bylo mi řečenoí že 18cm pěny je jako 28cm vaty tak jestli dát hned pod pěnu parozábranu a sdk...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.