Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříkaná izolační pěna

Od: aniko odpovědí: 4 změna:

Máte někdo osobní zkušenost s izolační stříkanou pěnou? Jde mi o to, zda je lepší zvolit vatu, polystyren nebo právě stříkanou pěnu.

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

pěna je drahá

marwei*

stříkanou izolaci mi přijdou dělat příští pondělí nechávám si zateplit celý strop 92m2 cena 44.000,-

při jaké tloušce?

Můžete udělat stručnou fotodokumentaci. Hlavně se mi jedná o oříznutí přebytku, parozábrana, a pohledová stěna ž čeho bude, popřípadě vrstva přes trámy.

Děkuji za odpovědi..

doplněno 04.03.13 19:09:

takže jen mezi krovy!

co dáte pod krov?

doplněno 04.03.13 19:10:

to je 2650Kč za kubík...

marwei*

mám zaplacenou tlouštku 18cm

doplněno 04.03.13 20:11:

je to vlastně strop na bungalovu zvrchu mám záklop z desek a zespod mezi stropní trámy přijde nastříkat ta pěna... co dál ještě váhám jestli dát třeba 5cm vaty aby se překryly stropní trámy potom parozábranu a sdk. Bylo mi řečenoí že 18cm pěny je jako 28cm vaty tak jestli dát hned pod pěnu parozábranu a sdk...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]