Nejste přihlášen/a.
Prosím,můžete mi někdo poradit,jakou mám vybrat firmu na výměnu plastových oken?Zadala jsem předběžnou objednávku firmám Ševčík,Oknostyl,Vokno,Vekra a Ri-okna...sice mi odepsali a určili cenu...popravdě se někdy dost lišila a tak by mě zajímalo proč?Všem jsem zadala stejné parametry i poptávku po jiných službách a tak bych potřebovala vědět,jaké má kdo zkušenosti...a nejenom s přístupem a kvalitou prací,ale i zhodnocením vyrobených oken třeba po letech užívání-děkuji všem za pomoc...ještě jednou díky.
Myslíš jakou firmu zvolit na výměnu nebo jakou značku oken má firma vyměnit, případně myslíš jaká firma má vyměnit jaká okna?
Já jsem si nechal udělat Rehau a maximální kvalita, ale to je jiná cenová relace.
Přijeli, změřili,zabudovali a ještě po 2 měsících přijel technik,zeptal se, jestli nejsou problémy a všechna okna zkontroloval. Mám 5 let okna Vekra. Spokojenost.
Přesně jak příšete, přijel pán z Vekry vyměřil, dle požadavků nám doporučil okna, přitom vystupoval profesionálně. Řemeslníci dorazili na čas, namotovali okna, až jsem byla překvapena jak šlo vše hladce.(čekala jsem manévry) Za čas přijeli okna seřídit a od té doby spokojenost už třetím rokem.
Škoda, že nepíšete nějaké další podrobnosti o nabídkách. Může jít o ceny odhadem nebo se obchodníci snaží držet cenu nahoře, doporučuji tlačit na obchodníky s kamennou tváři pokerového hráče Mě vyšla dobře Vekra, jak cenově, tak z referencí známých. Mám od nich okna 4 roky a jsem spokojen okna jsou v pořádku a montáž byla kvalitní, na to jsem si dal pozor, Vekru doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.