Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva a na stěrku

Od: mimoreal® odpovědí: 1 změna:

Zdravím, v budouvání zahradní "boudy" jsem narazil na další problém. Mám nataženou uvnitř stěrku, která je ale jen první. Zatím se mi ta divokost líbí, ale do budoucna nevím jestli se nerozmyslím a nenatáhnu fajnovou.

Přesto chci nějaký rok nechat stěnu tak, jen ji zesvětlit. A tady se bojím, že pokud použiju nevhodnou barvu, už na to třeba nic nepůjde natáhnout a opadá to... Existuje něco co by do budoucna šlo srovnat, ale zatím působilo jako nátěr?
Asi ne moc běžný dotaz :)

doplněno 09.04.13 12:47:

Vidím že to je těžký oříšek...
Druhým řešením by bylo stěnu natřít nějakou barvou, ale s něčím co vytvrdne a udělá tvrdý povlak. Pak bych to nechal tak jak to je.
Dá se míchat nějaký druh barvy s něčím takovým? S transparentním tužidlem stěn? :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Asi je čas odpovědět si sám... Tak prý penetrace nebo Duvilax...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]