Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo radu, jak vyčistit závěs ve sprše? Ikdyž by ještě vydržel, vyhodím ho po čase kvůli " cihlově-načervenalému filmu-povlaku ". V koupelce lesk jak blesk, ale na závěs nezabralo zatím nic. Nebo jen částečně. Zkoušela jsem různé čističe proti vodnímu kameni do koupelen, ocet, prášek na praní, avu, jar, savo. Vždy ale zůstane určité zabarvení. Dík a hezký den
Chceš-li mít mít krásně čistý závěs, budeš si muset koupit nový. Ze starého nikdy nový neuděláš...
S tím vyhazováním asi máte pravdu. Ale jsou věci, které se musí obnovovat. Třeba osobní prádlo. Vyhodím ho, ikdyž je celé a slouží. Je prostě nehezké! Tečka. Totéž je se závěsem ve sprše. Věřím vám, že jste vyzkoušela všechno a výsledek vás neuspokojuje. Nadešel čas, abyste vytáhla kapesník a zaplakala a se závěsem se rozloučila. Přišel čas poohlédnout se po jiném. V Kaufu za 200 kč a vlastně v každé drogerii, Ikea, Orfa, OBI a všude. Od 200 do 1.500kč. Gumové, textilní, umělohmotné, průhledné i neprůhledné. Jednobarevné i se vzorem. Textilní se dobře perou, igelitové odstávají a jsou na nich vidět mapy po zaschlé vodě. Každý materiál má své pro a proti. Ale není třeba zoufat, za dalších 50 let si koupíte třeba zase nový.
To byl trapný pokus o humor.
36, omlouvám se, příště se to nestane
Co je tohle za nesmysly? Na co seznam prodejen, já-všichni víme, kde se kupují závěsy a kdo si přečetl mou otázku ví, že na to jsem se neptala. Nadešel čas, abych šla pro nový? Jak to víte? Nikde nepíšu, jak dlouho mám poslední závěs, naopak, řeším tady čištění, POUZE ČIŠTĚNÍ právě proto, že kvůli - asi tvrdé vodě, je vyhazuji často. Řeči o vašem spodním prádle jsou hrozné.
Nebo seznam druhů závěsů, z čeho jste usoudila, že tu chci poradit, jak sundat a vyhodit závěs, kam ho jít koupit a jaký si vybrat? Nic z toho tady neřeším, četla jste to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.