Nejste přihlášen/a.
Je možné střídavě použít 1 komín tak, že v létě na něj napojím plynovou karmu a v zimě zase topidlo na pevná paliva? V zimě používám bojler.
doplněno 12.02.13 09:59:Pane kominík. Vážím si Vaši starostlivosti o moji rodinu, avšak to co jsem uvedl byl jen dotaz. aniž bych něco takového realizoval.
S odpovědmi jsem spokojen a děkuji za ně.
Co a kam bys chtěl hlásit? Tazatel se ptá, zda je tato alternativa možná. Když nechceš slušně poradit, tak radši nepiš nic, jen se ztrapňuješ. Takhle se chováš k zákazníkům? To musej mít radost.
Chceš-li poskytovat cenné rady, tak si tady toho každý váží, ale to cos napsal jako první nemělo s jakoukoli radou (ani blbou) nic společného, zavánělo to spíš starým českým bonzáctvím. Když to projdu, tak jsi dosud nic rozumného tazateli neporadil, tak kde je ta "cenná" rada?
doplněno 12.02.13 09:46: Nemáš příbuznou Kelišovou? Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí.
nejsem odborník v tomto oboru,ale na tohle bych chtěl reagovat.To je komunismus ,hlásit něco co ještě nikdo ani neprovedl. Já už to tady psal párkrát. Rekonstruoval jsem Rd a chodil jsem tady pro rady.A že jich tady bylo hodně. Na mé blbé dotazy mi vždy někdo ochotně odpověděl.Ať už stylem,že je to hovadina ,nebo ne. Nemám problém si nechat poradit. Ale ,aby mě někdo nahlásil za můj dotaz Tak to je na ban . Fakt by mě zajímalo ,kam to chcete nahlásit a kdo by se tím zabíval. Jsem rád,že takových "poradců" tu moc není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.