Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zařizujeme s přítelem bydlení a máme v bytě světle šedo-bílou sedací soupravu ( kombinace látky a kůže), a chtěla bych za tím udělat nějakou zajímavou stěnu? Buď tapetu jakou barvu atd. napadlo mě jestli třeba zlatou nebo tak? ) na zemi máme plovoucí podlahu světle hnědou.
Moc děkuji za Vaši radu.
0x
Světlá sedačka, světlá podlaha, volila bych výrazně tmavší odstín šedé ze sedačky nebo hnědé z podlahy.
doplněno 11.02.13 18:15:Tmavě vínová by také mohla být dobrá. Jaký máte ostatní nábytek? Budete mít v místnosti i nějaké textílie (třeba závěsy)?
Já mám ráda ladění tón v tónu, ale Vám by třeba vyhovoval kontrast...
doplněno 11.02.13 21:51:K barvám, jež uvádíte, bude podle mne vypadat dobře i tmavá vínová.
Já bych se pokusila najít vhodný odstín tmavší šedi - ta by jakoby propojila bílou, světlou šeď i černou a luxusně/exkluzívně by působila také.
Ale chce to dobře vybrat odstín. U vínové nebo hnědé byste nemusela být tak opatrná.
Já jsem vždycky kupovala tapety v podchodu metra C na Florenci (ale nevím, jestli tam ještě ta prodejna je).
Moc dekuji.
Jestli mate tip na nejaky krasny tapety, budu rada. Jinak ty zavesy bile jsou ty japonsky steny. Chtela bych aby to vypadalo exkluzivne. Tak asi ta hneda bude nejlepsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.