Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tapetu?

Od: lusy* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zařizujeme s přítelem bydlení a máme v bytě světle šedo-bílou sedací soupravu ( kombinace látky a kůže), a chtěla bych za tím udělat nějakou zajímavou stěnu? Buď tapetu jakou barvu atd. napadlo mě jestli třeba zlatou nebo tak? ) na zemi máme plovoucí podlahu světle hnědou.

Moc děkuji za Vaši radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Osobně bych volila výraznou barvu stěny , aby sedačka trochu vynikla...záleží ale na vašem vkusu, vy tam budete bydlet

iz*
hodnocení

0x

Světlá sedačka, světlá podlaha, volila bych výrazně tmavší odstín šedé ze sedačky nebo hnědé z podlahy.

doplněno 11.02.13 18:15:

Tmavě vínová by také mohla být dobrá. Jaký máte ostatní nábytek? Budete mít v místnosti i nějaké textílie (třeba závěsy)?

Já mám ráda ladění tón v tónu, ale Vám by třeba vyhovoval kontrast...

doplněno 11.02.13 21:51:

K barvám, jež uvádíte, bude podle mne vypadat dobře i tmavá vínová.

Já bych se pokusila najít vhodný odstín tmavší šedi - ta by jakoby propojila bílou, světlou šeď i černou a luxusně/exkluzívně by působila také.

Ale chce to dobře vybrat odstín. U vínové nebo hnědé byste nemusela být tak opatrná.

Já jsem vždycky kupovala tapety v podchodu metra C na Florenci (ale nevím, jestli tam ještě ta prodejna je).

lusy*
Moc děkuji. Asi bych tedy zvolila hnedou. Myslela jsem si, jestli nezvolit nejakou byrvu, ale to asi ne, treba vinovou. Nemate nekdo typ na nejaky krasny tapety?
Moc dekuji.
lusy*
Dekuji moc. Ja budu mit k te moderni bilosede sedacce, tmavy konferencni stolek, bile zavesy, chtela bych bily jidelni stul a k tomu nakombinovat zidle. Jinak ostatni steny by byly bile. Tak nevim jestli vinovou, hnedou nebo tmavsi sedou. Asi bych tam dala nejakou tapetu v te barve. Jinak k sedacce mam jeste koberec a to pod stolek, bilo- cerno- sedo- tmave hnedy.
Jestli mate tip na nejaky krasny tapety, budu rada. Jinak ty zavesy bile jsou ty japonsky steny. Chtela bych aby to vypadalo exkluzivne. Tak asi ta hneda bude nejlepsi.

jabraka*
hodnocení

0x

Volbu barvy máš podle míry tvého vkusu.Osobně nedoporučuji příliš tmavé barvy.Další kontrast je možno rozlišit i dezénem tapety.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]