Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji rychle nasměrovat. Hledám něco ve smyslu prodloužené ruky. Bylo to ve tvaru stočené pružiny o průměru asi 5mm a délce asi 1 metru (coby ohebná trubka či bowden). Uvnitř bylo ocelové lanko zakončené 4 plíšky ve tvaru drapáku (chňapky) ... podobně jako je hydraulická ruka na jeřábu, když se likvidují třeba auta na vrakovišti a druhý konec vypadal jako injekční stříkačka a při zmáčnutí na opačném konci vyjel z bowdenu onen drapák, který se i rozevřel.
Takto bylo možno uchopit i předměty třeba 1 metr hluboko v odpadní trubce nebo za skříní, apod...
Google mi hledá samé velké chňapky. Já chci tu hubenou tenkou co by bowden s čevenou koncovkou na ovládání z plastu.
Neví někdo přesný název a nejlépe přímo odkaz na to? Dokonce to myslím mají v baumaxu nebo OBI, ale já to potřebuji na eshop.
Potřebuji to najít ještě dnes, tak moc prosím o pomoc s hledáním, díky všem
Hledej v nářadí pro opravy aut a motocyklů. Lidově se tomu říká "kundohrab", ofociální název byl nějak obyčejný "vytahovač zapadlých součástek" nebo něco podobného. Dělá se buď takto mechanický, nebo jen magnetický - líp nabere součástku, ale součástka musí být z magnetického materiálu a do úzkých prostor se to hůř dostává - lepí se na stěny, jsou-li taky magnetické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.