Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužená ruka - šikovná pomůcka

Od: gumidek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji rychle nasměrovat. Hledám něco ve smyslu prodloužené ruky. Bylo to ve tvaru stočené pružiny o průměru asi 5mm a délce asi 1 metru (coby ohebná trubka či bowden). Uvnitř bylo ocelové lanko zakončené 4 plíšky ve tvaru drapáku (chňapky) ... podobně jako je hydraulická ruka na jeřábu, když se likvidují třeba auta na vrakovišti a druhý konec vypadal jako injekční stříkačka a při zmáčnutí na opačném konci vyjel z bowdenu onen drapák, který se i rozevřel.

Takto bylo možno uchopit i předměty třeba 1 metr hluboko v odpadní trubce nebo za skříní, apod...

Google mi hledá samé velké chňapky. Já chci tu hubenou tenkou co by bowden s čevenou koncovkou na ovládání z plastu.

Neví někdo přesný název a nejlépe přímo odkaz na to? Dokonce to myslím mají v baumaxu nebo OBI, ale já to potřebuji na eshop.

Potřebuji to najít ještě dnes, tak moc prosím o pomoc s hledáním, díky všem :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Hledej v nářadí pro opravy aut a motocyklů. Lidově se tomu říká "kundohrab", ofociální název byl nějak obyčejný "vytahovač zapadlých součástek" nebo něco podobného. Dělá se buď takto mechanický, nebo jen magnetický - líp nabere součástku, ale součástka musí být z magnetického materiálu a do úzkých prostor se to hůř dostává - lepí se na stěny, jsou-li taky magnetické.

gumidek*
hodnocení

Kdybych hledal na google kundohrab, tak kdo ví, co vyleze *hi*

mowla*
hodnocení

2x

Metr dlouhý jsem neviděl - bude ti stačit tento? - tipmarket.cz/...

;)

gumidek*
hodnocení

Zlatej! To je on *hej*.

hahanaj*
hodnocení

0x

mohlo by pomoci i toto

foster.cz/...

gumidek*

Hledal jsem konkrétní věc. Tohle mi zezačátku pořád lezlo z googlu *hi*, ale taky díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]