Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka AEG versus Electrolux

Od: jonas® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi značkou Electrolux a AEG? Je to jedna firma nebo dvě různé? Některé pračky jsou uváděny pod značkou AEG, jiné pod značkou Electrolux, ale také v kominaci obou značek AEG-Electrolux. Na obě značky jsou dobré recenze, ale stejně by mě zajímalo, jak to je, kdo je vlastně výrobcem.Děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

2x

Možná napoví aeg-electrolux.cz/...

olaf71*
hodnocení

0x

výrobcem je fabrika, která seká např. pračky pod různými značkami a nejen tyto dvě. já sám mám jednu lednici s nápisem na dveřích AEG Electrolux a druhou jen s nápisem Electrolux.

aaaaaa*
hodnocení

0x

dnes už je to asi jedno, stejně většina zboží je z EU nebo mimo EU a potraviny často ze zemí EU a mimo EU najednou. Tedy vlastně je to z této planety, víc se člověk nedozví. Hlavně, že bazírují na tom, aby si snad někdo nemyslel, že pomazánkové máslo je máslo. A že se někdo může omylem napít pleťového mléka, to nikomu nevadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]