Nejste přihlášen/a.
Prosím, kolik byste byli ochodni dnes zaplatit fuškou za obkladačcké práce v novostavbě - obklady i dlažba normálního formátu asi 15 x 20 bez materiálu? Mám zde dost divoké nabídky, tak koumám kde je asi střed. Děkuji Uška
Děkuji pánové, ale to jste všichni z levného kraje... největší nabídka byla 460,- Kč za m2 a reference na tohoto umělce žádná. Zajímalo by mě, zda tento pán se uživí, možná to někdo dá, nevím.
podle mě záleží na složitosti! přece sám pochopíte,když jeto samá zásuvka a roh či hrana (například kuchyně)tak je to jistě dražší pracnější než rovná plocha bez ničeho. Já mám kuchyni s 2,5m2 dlažby mezi linkou a skříňkama, jež byla poměrně silná a tvrdá a dohodli jsme se s obkládačem na 1000kč bez papírů. Dělal to celý den (no 6 hodin řekněmě).
doplněno 10.02.13 13:50:to hop . . .tak nějak
Těžko říci, takhle z hlavy.
To, že je to novostavba nemusí znamenat, že tam jsou rovné zdi a podlahy...
Pokud někdo chce obložit koupelnu se čtyřmi nikami včetně zděného sprcháče slinutou dlažnou s kamenickými rohy, tak bude určitě cena jiná než za jednoduchý obklad čtyř stěn standardním obkladem...
Ale pokud nejde třeba o obklad točitých schodů, tak je Vámi uváděná cena třeba na pražské poměry trochu přemrštěná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.