Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné brikety z Německa?

Od: bratrh® odpovědí: 6 změna:

Kde seženu nejlevněší brikety z Německa?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

1x

U uhelnich v čechách

doplněno 07.02.13 09:12:

Má odpověd není trapná vím že v čechach se vyrábí brigety .Ty se vyvaží do Němec za levno a ty se přebalí do německeho obalu a podstatně dráž dovezou zpět

sanyo*

Já se taky omlouvám, já myslel že shání brikety dřevěné, ale nakonec tazatel se může na stránkách podívat i na tento artikl ( nevím jak to přeložit)

sanyo*
hodnocení

0x

Řekl bych, že trapné odpovědědi jsou vesměs všechny, tedy kromě té Vaší. Jinak tady má tazatel odkaz na internetové stránky SRN ( Ebay), kde by ceny měly odpovídat zhruba vnitřnímu trhu :

ebay.de/...

luke237
Myslel jsem, ze tazatel shani brikety z uhli *ee*
hodnocení

Ano tazatel shání uhelné brikety,které by koupil přímo v Německu.

luke237
Ptal jsem se proto, ze Sanyo ti poslal odkaz na drevene brikety (Holzbriketts). Pritom na ebay.de jsou i ty uhelne brikety.
Kde to ale kooupit primo v Nemecku, netusim, protoze nevime, kde bydlis a k jakemu uhelnemu skladu to mas nejblize.
Ted jsem si vsiml, ze Pacourek doplnil vyse svoji odpoved a z toho jsem uz uplne jelen. *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]