Nejste přihlášen/a.
ahoj,dostali jsme starší mikrovlnku s grilem a horkovzduchem a nejsme schopni ji pochopit,
poprosil bych ,jestli někdo nevíte ,kde sehnat návod,nebo jestli sami doma nemáte návod v jakémkoliv jazyce ,samozřejmě zaplatím děkuji
mikrovlnka Goldstar MH-1085MD
Vlastním túto mikrovlnku 15 rokov a chcem sa opýtať že či už máte ten návod a čomu nerozumiete.
Dobrý den, návod nemám ,ale vcelku jsem už tak trochu porozuměl,ale zajímá mě jedna ikona a je tam dvakrát,jednou hned od začátku z vrchu po pravé straně ovládání dvě větší tlačítka svisle nad sebou ,tak hned to první ,ikona znázorňuje misku s dvěmi svislými čárkami uvnitř a nad tím topnou spirálu a ta samá ikona je ještě v druhé řadě ovládání uprostřed mezi spirálou a horkovzduchem,ještě jsem to nezkoušel,jen odhaduji,že to bude kombinace pečení s mikrovlnami ,ale nevím,tak jsem to nezkoušel ,tak jestli poradíte co to a jak se to používá, budu jedině rád
předem vám velice děkuji za rady
s pozdravem J.M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.