Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké garnýže do bytu?

Od: petr86 odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

Budme měnit okna a s tím souvisí i výměna garnýži. Byl jsem odhodlán koupit garnýže kombinace dřevo / kov na stěnu, ale slyšel jsem, že garnýže do stropu jsou lepší (nevím v čem?).

Jak se ale garnýže do stropu montují? U těch do stěny to chápu, vyvrtám díry, připevním nosníky a nahodím garnýž ale u těch stropních se montuje rovnou garnýž?

Jaký typ vybrat, nechám si poradit :) Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

jestli si nechcete nechat šít na míru závěsy nebo záclony, tak rozhodně ty do zdi. Naštelujete si je tak, tak je třeba dle délky závěsů. Když dáte ty do stropu, tak těžko budete shánět cokoliv,aby to vyšlo přímo až k zemi

uska*
hodnocení

0x

Já jsem zvolila jednoduchost a jsou přichyceny do stropu. nejsou na těžké závěsy. Jsem spokojena.

styltex.cz/...

pepapepa

Tohle jsme perfektně vyřešili. Do stropu mají skoro všechny co nabízejí, a žena na to dala těžké závěsy a záclony od nich a drží to dobře. Takže nejsou jen na lehké věci, ale udrží i těžké. Ale do stropu když není potřeba bych je nedával, to má smysl jen když nejdou dát nad okna, jak to máme my, malý prostor mezi oknem a stropem špalety okna.

A taky máme garnýže, které jezdí i přes ty držáky, takže zakrýváme stěnu 4,5 metru jen dvěma závěsama z každé strany a to ta garnýž má 4 držáky. Prostě jsem fakt spokojenej. Manželka taky.

jabraka*
hodnocení

0x

I těžké závěsy lze kotvit do stropu.Má to také výhodu,že vzdálenost od okna mohu nastavit i pokud jsou rozměrné radiátory.

JABRAKA

pepapepa
hodnocení

0x

Tohle jsme perfektně vyřešili. Do stropu mají skoro všechny co nabízejí, a žena na to dala těžké závěsy a záclony od nich a drží to dobře. Takže nejsou jen na lehké věci, ale udrží i těžké. Ale do stropu když není potřeba bych je nedával, to má smysl jen když nejdou dát nad okna, jak to máme my, malý prostor mezi oknem a stropem špalety okna.A taky máme garnýže, které jezdí i přes ty držáky, takže zakrýváme stěnu 4,5 metru jen dvěma závěsama z každé strany a to ta garnýž má 4 držáky. Prostě jsem fakt spokojenej. Manželka taky.

majka1965*
hodnocení

0x

Ahoj :) my máme v ložnici garnýže montované do stropu a jsme velice spokojeni :) Přikládám foto.

Jaké garnýže do bytu?

pepinomrazik
hodnocení

0x

Přiděláš to normálně hmoždinama. Je to po asi tak metru udělaný pro čtyřky vruty a zaslepíš to takovýma blindama, tak to není vidět. Lepší jsou, protože líp vypadají než ty polský šunty a když to přiděláš tak jsou rovný. Mám křivej strop, tak jsem to omáznul ještě akrylátovým silikonem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]