Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Budme měnit okna a s tím souvisí i výměna garnýži. Byl jsem odhodlán koupit garnýže kombinace dřevo / kov na stěnu, ale slyšel jsem, že garnýže do stropu jsou lepší (nevím v čem?).
Jak se ale garnýže do stropu montují? U těch do stěny to chápu, vyvrtám díry, připevním nosníky a nahodím garnýž ale u těch stropních se montuje rovnou garnýž?
Jaký typ vybrat, nechám si poradit Díky
Já jsem zvolila jednoduchost a jsou přichyceny do stropu. nejsou na těžké závěsy. Jsem spokojena.
Tohle jsme perfektně vyřešili. Do stropu mají skoro všechny co nabízejí, a žena na to dala těžké závěsy a záclony od nich a drží to dobře. Takže nejsou jen na lehké věci, ale udrží i těžké. Ale do stropu když není potřeba bych je nedával, to má smysl jen když nejdou dát nad okna, jak to máme my, malý prostor mezi oknem a stropem špalety okna.
A taky máme garnýže, které jezdí i přes ty držáky, takže zakrýváme stěnu 4,5 metru jen dvěma závěsama z každé strany a to ta garnýž má 4 držáky. Prostě jsem fakt spokojenej. Manželka taky.
Tohle jsme perfektně vyřešili. Do stropu mají skoro všechny co nabízejí, a žena na to dala těžké závěsy a záclony od nich a drží to dobře. Takže nejsou jen na lehké věci, ale udrží i těžké. Ale do stropu když není potřeba bych je nedával, to má smysl jen když nejdou dát nad okna, jak to máme my, malý prostor mezi oknem a stropem špalety okna.A taky máme garnýže, které jezdí i přes ty držáky, takže zakrýváme stěnu 4,5 metru jen dvěma závěsama z každé strany a to ta garnýž má 4 držáky. Prostě jsem fakt spokojenej. Manželka taky.
Přiděláš to normálně hmoždinama. Je to po asi tak metru udělaný pro čtyřky vruty a zaslepíš to takovýma blindama, tak to není vidět. Lepší jsou, protože líp vypadají než ty polský šunty a když to přiděláš tak jsou rovný. Mám křivej strop, tak jsem to omáznul ještě akrylátovým silikonem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.