Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Chcel by som poprosit o radu. Pri rekonstrukcii bytu mi podlahari polozili plavajucu laminatovu podlahu, ktora ale na 2 miestach nie je rovna a pri chodzi je citim, ze je dane miesto vyvysene. Ziadal som o napravu, ale jedine co mi ponukaju je vyliat miesto samonivelacnou sterkou. Ja by som ale tieto dve miesta chcel zbrusit o cca 3 mm a tym by sa podklad znacne vyrovnal. Jedna sa o 2 vypukle miesta o vekosti cca 25x25 cm. Myslim si, ze takto velke miesto sa da zbrusit aj rucne. Potrebujem len rozobrat podlahu, zbrusit 3mm a znova ju zlozit . Chcem sa ale spytat aky brusny material pouzit. V baumaxe som kupil brusny kotuc o zrnitosti P36. Myslite ze to pojde a zlvadnem to aj sam? Podlahu pokladala firma.
Dakujem
myslim si ze 3 mm ani nepoznate. tazdopadne kdyz to rozeberete vezmete uhlovou brucku a prodavaji do toho takovy kartac drateny a tim bych to zbrousil. ovsem obavam se ze prebrousite a budete mit misto hrbu propadlinu.
jinak reklamovat a nedat se!
Ja si myslim, ze su to cca 3mm, nemeral som to. Ale je to citelne pri chodzi. Inac by som si to ani nevsimol. Uz som z tej firmy dost zufaly, takze rozmyslam, ze to spravim sam, pretoze takto ma to stoji len vela nervov a premarnenej dovolenky. Len neviem cim to brusit. Nechcem kupovat brusku a pod., preto rozmyslam nad rucnou pracou, len neviem aky najvhodnejsi material kupit na brusenie.
Existuje brousící "hrnek" na flexu.Jde to tím,jen mít silnou flexu.Ale práší se no jejda.
Zdravím,
buďto ten hrnek jak již zmiňoval honzmalatný,a nebo bych použil brousicí diamantový kotouč,tento kotouč je velký cca 30cm a je menší pravdšpodobnost že tam udělate důlek.Jinak můj postup by byl nejprve diamantovy kotouč na srovnaní,poté kameninový nadohlazení , ani na jeden netlačit
Něco takového : rucni-naradi.cz/... , ale práší to jak sviňa a drahé taky tak.
doplněno 02.02.13 17:21:Ještě mne napadlo-vodováhu a2m nebo stahovací al.lať (při nejhorším rovné hoblované prkno) ,změřit podlahu a ty dva hrby přesně označit,ohraničit (křídou,tužkou,nebo zn.sprejem na silnice)a označené přeborusit a průběžně kontrolovat abyste neprobrousil
Přimo tenhle kotouč jsem myslel,jen tohle je profi a na přebroušení dvou hrbu by stačil ten nejlevnější který se da sehnat od 400kč...a ma půl kulaté lamely ty jsou lepší než tenhle co má vodorovně s otačkama(pokud možno sehnat co největší průměr)a pote zabrousit kameninovým kotoučem nejjemnější strukturou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.