Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka whirpool-proc neždíme?

Od: brucky* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,mám problém s pračkou whirpool,někdy prádlo vyždíme a jindy ne...Nevíte čím by to mohlo být?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

1x

Některé pračky mají vyvažování,proti poškození bubnu.Tzn., že pokud nejsou v rovnováze tak neždímou ,aby se pračka nepoškodila.Podívejte se do návodu jestli to není Váš případ, někdy při malém množství nebo naopak velkém množství prádla se vlivem žďímání pračka hne a nestojí rovně.

miljan*

Hnuly se akorát staré Tatramatky. Nové pračky mají vyvážení, aby se právě nehnuly.

hodnocení

0x

Programováním nebo špatnou funkcí programátoru.

lm®
hodnocení

0x

Dobrý den,Mám pračku Elektrolux a dělá mi to taky:U mne to je tím,že tam dám moc prádla a pračka (řemen) to neutáhne.Podotýkám,že je nová,ještě v záruce.Stává se mi to u těžkého prádla jso jsou teplé tepláky a tak,prostě něco co hodně nacucá.Jednou řemen spadl,přivolaný opravář nasadil jiný...Přesto mi cca za týden pračka nevyždímala,stačilo ubrat prádlo a šlo to.Snažím se už dávat si na to dávat pozor.Možná to bude u Vás to samé...

miljan*
hodnocení

0x

Jak je pračka stará? Má snahu ždímat a nebo zůstane zaseklý programátor? Jaký je přesný typ? Pokud je částečně ucpaný odtok a voda není odčerpána do stanoveného času, programátor se může "seknout".

doplněno 03.01.09 21:17:

Odtokem myslím vstup do čerpadla, čerpadlo, filtr, hadici.

Také to může způsobovat topení, nebo sonda.

macek7411*
hodnocení

0x

Doufám, že nemáte nečistoty v čerpadle?

zvedavec*
hodnocení

0x

dobrý den, stejný problém u Whirpool CS460 vrchem plněná, navíc ještě před touto závadou se buben vůbec netočil i při praní, byl volný kontakt na kondenzátoru. Dále již dříve čerpadlo - upadla vrtulka, ještě předtím ložisko a ucpávka. Ale teď bych to typoval na programátor. A tato oprava by byla dosti nákladná. Už máte závadu odstraněnou, nebo je levnější tu pračku zahodit?

gerrik*
hodnocení

0x

Máme Goreniji, a pokud neždíme, tak na 90% vím že je to ucpaným odtokem. Vyčistím filtr u čerpadla, a pak je to ok. Zkuste to než zavoláte opraváře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pračka neždíme

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]