Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít tricka NASA?

Od: lulak odpovědí: 6 změna:
Ahoj, nemůže mi někdo prosím poradit kde seženu trička nebo prostě různé oblečení s potiskem NASA nebo ESA? Hledal jsem má googlu ale našlo mi to jen americký nebo jiný "cizokrajný" e-shop, já hledám český e-shop, kde bych to nakoupil za české koruny, tak jestli někdo víte o nějakých tričkách s potisky s vesmirnymi vzory nebo logy pls poraďte.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na googlu:D

Musíte si při vyhledávání nastavit jen české stránky. Nahoře v nabídce klik na vyhledávací nástroje - prohledat web a vybrat stránky pouze česky.

dericcaster*
hodnocení

0x

No pokud se Ti nepodaří sehnat hotové tričko, tak je tu pořád možnost nechat si ho potisknout.

askmenow*
hodnocení

0x

Ono to koukám bohuže ani v té češtině nefunguje nic moc, prože Google bere slovo Nasa jako formu slova "naše". esa je vůbec těžce googlitelné.

Klasické logo Nasa jsem našla třeba tady: allposters.cz/...

Při nehorší vytvořit něco na stránkách, jako jsou např. tyto of.cz/...

Tak potom je potřeba dát slovo do uvozovek a pak Google hledá tak jak je. Neskloňuje, nepřidává háčky apod.

Takže hledat "tričko nasa" nebo tričko "nasa" Neni to samozřejmě stoprocentní, ale najde to daleko více relevantních stránek.

doplněno 30.01.13 21:29:

A samozřejmě zkusit i varianty prohledat web a stránkypouze česky. První varianta najde např i slovenské stránky.

hodnocení

0x

Není žádný důvod trvat na českém e-shopu. Jen tak jsem mrknul na ebay, za dvě stovky triko, to snad není problém. Další dvě stovky je sice poštovné, ale když těch trik koupíš víc, tak se to rozpustí. A kdyby se mi chtělo hledat, určitě bych našel i příznivější cenu.

Další možnost je vietnamec - když se domluvíš, sežene ti všechno.

jesse*
hodnocení

0x

A nebo se podívat po nějaké reklamce, která tyhle věci dělá a nechat si udělat. Dělá se i kusový potisk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]