Nejste přihlášen/a.
Musíte si při vyhledávání nastavit jen české stránky. Nahoře v nabídce klik na vyhledávací nástroje - prohledat web a vybrat stránky pouze česky.
No pokud se Ti nepodaří sehnat hotové tričko, tak je tu pořád možnost nechat si ho potisknout.
Ono to koukám bohuže ani v té češtině nefunguje nic moc, prože Google bere slovo Nasa jako formu slova "naše". esa je vůbec těžce googlitelné.
Klasické logo Nasa jsem našla třeba tady: allposters.cz/...
Při nehorší vytvořit něco na stránkách, jako jsou např. tyto of.cz/...
Tak potom je potřeba dát slovo do uvozovek a pak Google hledá tak jak je. Neskloňuje, nepřidává háčky apod.
Takže hledat "tričko nasa" nebo tričko "nasa" Neni to samozřejmě stoprocentní, ale najde to daleko více relevantních stránek.
doplněno 30.01.13 21:29:A samozřejmě zkusit i varianty prohledat web a stránkypouze česky. První varianta najde např i slovenské stránky.
Není žádný důvod trvat na českém e-shopu. Jen tak jsem mrknul na ebay, za dvě stovky triko, to snad není problém. Další dvě stovky je sice poštovné, ale když těch trik koupíš víc, tak se to rozpustí. A kdyby se mi chtělo hledat, určitě bych našel i příznivější cenu.
Další možnost je vietnamec - když se domluvíš, sežene ti všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.