Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
dnes jsem dal do obi reklamovat asi pred mesicem koupenou pakovou sprchovou baterii s tim ze mi kape voda kolem paky.Na me prekvapeni byl prodavac ochotny a rekl mi at pockam 5 min.ze mi vymeni kartus za novou a baterii si muzu hned odnest.Vsechno probehlo v pohode,ale po namontovani se baterie otevira velmi ztuha,do stran taky.Pred vymenou kartuse to bylo v pohode.Tak jsem ji znova sundal a rozebral.Po vynadani kartuse jsem zjistil ze pohyby pakou jdou krasne hladce,po namontovani zpet a dotazeni horniho sroubu,kterym se ta kartus upina to opet jde tezko.Poradte prosim cim to muze byt,kdyz povolim ten sroub pujde otevirani zlehka ale bojim se ze bude opet tect.
diky
Dobrý den
Pokud jste schopen rozebrat baterii a zas ji složit, jistě pro Vás bude schůdné nechat právě ten šroub, který popisujete maličko nedotažený. Ne povolený, ale nedotažený. Pokud to bude kapat, zase ho dotáhnete. Také můžete počkat. Nám se velmi pevně dotažená baterie uvolnila po 3 měsících používání.
zavit sroubu jsem omotal teflonovou paskou,rukou utahnul tak aby paka sla otevirat zlehka.Voda nekape,ale kartus je ulozena docela volne,takze se pri otevirani paky se pohybuje,myslim ze je otazka par hodin,nebo dni kdy zacne kapat opet.Kdybych mel nahradni baterii nedelal bych z toho vedu,hodim to na reklamaci,at to spravi nebo vrati penize.Zkusim jeste napsat,zavolat do Novaservis(vyrobce) co mi k tomu reknou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.