Nejste přihlášen/a.
takové ty staré, malé, kovové. DO sifon flašky. Bývalo to v balení po asi deseti kusech v papírové krabičce.
Případně, kde se dají sehnat v Brně?
Díky,
Martin
Před nedávnem jsem je vyhodil,měl jsem 20 balení.Sám jsem konstatoval,že jedna bombička(náplň)přišla na 5.50.-.Dnes je perlivá voda v PET láhvi 2 l za 5 kč.To znamená za polovinu.Tak bylo o sifonlahvi rozhodnuto.
JABRAKA
Tam kde je u nás doteďka měly stáli 10-11korun. teď ten obchod převzala větší společnost, bombičky zrušily a mají je jedině v domácích potřebách a tam už stojí výměna 10bombiček skoro 20korun ale pořád je to levnější než ze sodastrýmu.
doplněno 31.01.13 16:35: Jabrako: Píšu jenom to co je u nás ve městě a to co je pravda!.!.!.!.!
U nás ještě vloni stála výměna 11korun!.!.!
Kolik teda stoji vymena tech 10 bombicek? Nasel jsem 2 sady, tak jestli to ma smysl chodit do domacich potreb
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.