Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodávají se ještě sifonové bombičky (CO2)? K

Od: fykil* odpovědí: 9 změna:

takové ty staré, malé, kovové. DO sifon flašky. Bývalo to v balení po asi deseti kusech v papírové krabičce.
Případně, kde se dají sehnat v Brně?

Díky,

Martin

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Prodávají mají je domácí potřeby.

hodnocení

2x

V Brně má několik zastoupení firma Sifos. Tady si najděte to, které vám bude vyhovovat.

mi*
hodnocení

0x

Ve Vyškově je vedle LIDLu prodejna Rostex a tam je maji.

jabraka*
hodnocení

0x

Před nedávnem jsem je vyhodil,měl jsem 20 balení.Sám jsem konstatoval,že jedna bombička(náplň)přišla na 5.50.-.Dnes je perlivá voda v PET láhvi 2 l za 5 kč.To znamená za polovinu.Tak bylo o sifonlahvi rozhodnuto.

JABRAKA

Tam kde je u nás doteďka měly stáli 10-11korun. teď ten obchod převzala větší společnost, bombičky zrušily a mají je jedině v domácích potřebách a tam už stojí výměna 10bombiček skoro 20korun ale pořád je to levnější než ze sodastrýmu.

doplněno 31.01.13 16:35:

Jabrako: Píšu jenom to co je u nás ve městě a to co je pravda!.!.!.!.!:(*bum*

doplněno 31.01.13 17:07:

U nás ještě vloni stála výměna 11korun!.!.!*zed**zed*

jabraka*

Luisi,tu dvacku stály před 10 lety.Dnes stojí výměna balení 48 Kč.

JABRAKA

doplněno 31.01.13 11:24:

Teď jsem našel stránku výrobce - SIFOS - ten je nabízí za 22 Kč (bez DPH)

JB

48 Kč? Neplést si sifonové bombičky se šlehačkovými...

hodnocení

0x

Kolik teda stoji vymena tech 10 bombicek? Nasel jsem 2 sady, tak jestli to ma smysl chodit do domacich potreb :)

trtr

Zdravím, chcete vyrábět sifon či pouze odevzdat bombičky proti penězům? Pokud máte nějaké nevyužité bombičky, tak se zeptejte známých zda nemají o ně zájem či pokud někdo má CO2 pistoli LOV 21, tak je využije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]