Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna mikroventilace plastových oken

Od: drroman* odpovědí: 3 změna:

nedávno jsem se nastěhoval do starého domu s plast.okny,všechny neduhy jako kondenzace vody za žaluziemi apod.mám také a,ale teď bych potřeboval vědět jak lze změnit velikost mezery pro mikroventilaci protože do 6 mm to má daleko ,většinou i 2 cm a jedno okno i víc.Jak to změnit

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otázkou je zda tu mikroventilaci máš. Mě totiž připadá že máš okna co jsou taky u nás na baráku a tam mikroventilace tímto způsobem neni a jediné čeho tou pozicí docílíš je nedovřené okno

drroman*
hodnocení

tím to asi nebude,jedno okno je v pohodě

kejki3

Mikroventilace je k ničemu, buď větrám, nebo schraňuji teplo. Ale nechat utíkat teplo a přitom nevyvětrat, je blbost.

Pokud žaluzie zabrání průchodu teplého vzduchu na okno, je jeho rosení normální. To už se tu probíralo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]