Nejste přihlášen/a.
dobry den, chci se zeptat na jednu vec, mam trvale bydliste na urade, kvuli tomu, ze uz v cesku nejakej cas neziju a tedka mi rikala znama, ze i presto, ze neziju v cr, jsem odhlasenej ze socialniho a zdravotniho a trvale bydliste mam na urade, tak i presto mam povinnost platit rocni poplatek za popelnice. mohl byste mi to tu nekdo objasnit prosim?
U nás je to tak, že kdo má trvalé bydliště na obci, poplatek za popelnice platit nemusí.
doplněno 29.01.13 14:37:výcuc z obecní vyhlášky:
Od placení poplatku na základě obecně závazné vyhlášky je osvobozeno každé dítě narozené v průběhu roku 2013, každá osoba mající trvalý pobyt hlášený v sídle obce a cizinci
Opravdu je to různé. Tady v Jablonci se platí za počet a velikost přistavených popelnic, a za četnost svozu. Nikdo neřeší počet obyvatel v domě. To už si musí rozpočítat majitel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.