Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořízení levných prostředků na úpravy interié

Od: jabraka* odpovědí: 5 změna:

Nechci,aby to vypadalo jako reklama,ale lidi,kteří lepí tmelí,natírají,izolují,mají velkou šanci v Lídlu.Já tu nakupuji tyto materiály často,protože jsou cenově úplně jinde.Příští týden jsou to silikony,akryl tmely,penetrace,tekuté hydroizolace,laky na beton a mnoho dalších.Rozhodně se dá ušetřit,kvalita zcela ucházející.

JABRAKA

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

působí to jako reklama, ale kdo zná zde permanetního přispívatele Jabraku, tak ví, že to tak není. Pokud by se jednalo o neregistrovaného přispívatele zřídka se vyskytujícího jde o reklamu.

ladinpraha*
hodnocení

2x

No jasně, je to reklama a Jabraka bere od Lídlu provizi. Ale vážně, jako reklamu bych to bral v případě, že by to byl odkaz na prodejce, který není schopen jinak nabídnout služby na odpovídající úrovni nebo který by vedl k osobnímu prospěchu - různá pojištění a pod. Tohle je pouze informace o vlastní zkušenosti a myslím, že může pomoci v rozhodování mnoha lidem. Já mám v Lídlu zkušenost s elektrozbožím a taky už jsem se tu párkrát zmínil, že poměr kvalita/cena je tam pro mě velmi příznivý. A při případné reklamaci odpadají jakékoli problémy, které jsou běžné ve specializovaných prodejnách.

ladaadal*
hodnocení

1x

Vím, že to Jabraka nemyslel zle, ale pravidla jsou pro každého. Nemůžeš argumentovat tím, že ho tady fůra lidí zná. Pro nově příchozí to bude budit dojem, že starousedlíci si můžou porušovat pravidla jak chtějí, a výsledek bude ten, že se otočí a víckrát se sem nevrátí.

albatros498022*
hodnocení

0x

Díky za informaci.

iz*
hodnocení

0x

Nevím, jak na ostatní, ale na mne to jako reklama působí.

doplněno 28.01.13 09:46:

@Miramira:

Poraďte.cz navštěvují vedle registrovaných uživatelů a pravidelných návštěvníků i návštěvníci, kteří Jabraku neznají. Nevím, kterých návštěvníků je více. Přijde-li však někdo "zvenku", bude na něj příspěvek pravděpodobně působit podobně jako na mne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]