Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přislušenstvi viadrus

Od: dcsport odpovědí: 2 změna:

dobrý den

před časem jsem tady s Vámi řešil koupi kotle, rozhodl jsem se pro Viadrus a nejspiš ho budu brát přes internet protože oproti cenam v kamenném obchodu to je až o 5 tis

ovšem zajímalo by mě jestli k tomu je potřeba nějake přislušenství?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Ne, pohrabáč i štětka na průduchy jsou v příslušenství, Takže jen roura do komína a štětka na komín.

doplněno 26.01.13 12:33:

Komínová klapka je namontovaná součást kotle. Doporučují ji jako ND, protože se má časem snahu prohnout. Já to řeším jejím otočním (ať se zas prohybá nazpátek) vždycky při výměně komínové roury tj. 2-3 roky. Jinak je k ní docela na h... přístup.

dcmen
hodnocení

možná jsem spiše měl napsat komponenty

když jsem byl v jedne prodejně, prdavajíci mluvil něco o klapce, předpokladam komínové klapce, je současti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]