Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat materiál na opravu rolety?

Od: york* odpovědí: 7 změna:

Kdysi jsem koupil stáčecí vnitřní zatemňovací rolety na střešní okna Velux (žádný originál - v Hornbachu za pár korun- možná dokonce Čína). Asi polyesterové a vydržely asi 8let. Stáčecí mechanizmus je stále v pořádku tak by mi stačilo sehnat ten materiál ( jako šusťákovina). Potřebuji šířku tak 55 - 57 cm. Nemáte nápad, kde to sehnat? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Např.: urbanek-ul.cz/... - ale pokud nejsi zrovna ze severních Čech, pravděpodoně seženeš i jinde...

doplněno 24.01.13 15:17:

Nevím - když jsem roletovinu kupoval naposledy, prostě jsem zašel do prodejny rolet (Praha) a řekl, že chci takovou a takovou, holka mi naměřila 2 metry a šel jsem... Pravda - fyzicky tu prodejnu najdu, ale na netu se mi to nepodařilo...

york*
hodnocení

Pochopitelně ti prodají roletu u které si vybereš látku, ale samotný prodej látky neexistuje!

andrea1*
hodnocení

0x

Obraťte se na montážní firmu rolet a žaluzií Velux. Mají náhradní díly, určitě vám poradí nebo přímo dodají.

york*
hodnocení

O tak trapné odpovědi nestojím. děkuji

andrea1*

V Řempu se dá zakoupit netkaná textilie "Ronal" šíře 2 m, ze které se dá ustřihnout potřebná šíře a protože se nepáře, tak se nemusí zaobrubovat. Barvy zelená, hnědá, cena bm 130,- Kč s daní. Toto mi nyní poradila montážní firma stínící techniky Velux, s tím, že se tato textilie běžně do rolet používá. V případě, že má odpověď je opět trapná, tak mi to tímto způsobem nesdělujte.

york*
hodnocení

Nikde v Řempu jsem nic nenašel ani vyhledávač slovo Ronal v souvislosti s textilíí nebere!

andrea1*

V Řempu Vám řekli, že žádnou látku na rolety ani pod jiným názvem nemají? U nás v Řempu ji mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]