Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetesnění regulátoru

Od: pepeee* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

unika mi plyn z regulátoru tlaku před plynoměrem. Zavolal jsem na JMP, přijel technik a ten mi řekl to co jsem věděl, říkal že si mám zavolat firmu aby mi přetěsnila jeden spoj. Nemusím o tom nikomu dávat vědět, prý si to zkontrolují při nějaké nasledující pravidelné kontrole. Mohu si to přetěsnit sám? Nic na tom není a troufnu si na to, jediné so se může stát když se mi to nepovede tak nechám závřený ventil na přívodu a zadám to nějaké firmě. Nepředpokládám tedy že se mi to nepovede. Je to i ve vašich očích tak jednoduché?

Přetesnění regulátoru

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeee*
hodnocení

další foto

Přetesnění regulátoru #2

albatros498022*
hodnocení

0x

Nevidím žádný problém v přetěsněníl

soused*

Bude potom potřeba natáhnout zpětný ventil.

kamill*
hodnocení

0x

Mám skúsenost ,že pri bežnej kontrole plynárov analyzátorom plynu zistili necítitelný unik z regulátora -je v mojom vlastníctve.Nasledovalo :Zastavenie na prívode,Zapožičanie bezchybneho regul. aj s montážou od firmy ,ktorá to povodne robila ,Regulator oni poslali asi Jedinému oprávnenému servisu na Slovensku spolu s záručakom po záruke, a po mesiaci mi to bezplatne zrepasované s novým záručakom zadarmo namontovali. Snád vás odradí fakt ,že na vstupe je taký tlak ,ked pracovník ventil na okamih otvoril-prefúkol, tak smrek nad tým temer stratil šišky.Takto je to v SR a verím ,že v ČR je to podobne .Vy, ako laik si trúfnite iba na vodu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]