Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Máme přístavek a v něm 30 cm stěnu. Máme tam koupelku a záchod. Je tam pořád zima. Jak silný použít polystyrén na zateplení? Děkuji za radu.
Dobry den je treba vedet z ceho je stena podle toho se provede vypocet ,nejjednodussi cesta jak to zjistit zadejte na internetu vypocet tepelne izolace tam si najdete stranky je jich tam hodne ted jsem se na jedny dival zadate tloustku zdi material z ceho je kliknete na vypocet a je to
Dobrý den, řešil jsem a stále řeším stejnou věc. Koupelna, cihlová zeď 30 cm, přístavek. Na podzim jsem zateplil zdi 160 polyšem (tloušťka je na hraně správné použitelnosti, ale měl jsem zdroj). Koupelna jde sice lépe a více vytopit (na 20 st. což není v koupelně moc, ale oproti loňským 13 st. zlatý), ale není to ono. Musím ještě zateplit strop. Počítám s 30 cm vaty. Jen nevím, zda dát parotěsku a hlavně kam, ale to sem nepatří.
Mám pocit, že jsem Váš dotaz četl i na jiné poradně, kde uvádíte, že komplexní řešení chcete dělat zjara. Nepomohl by tedy na konec letošní sezony el. přímotop? Jak jsem výše uvedl 13 st. nebylo v mém případě moc a tak jsem použil ten přímotop. Jen jsem měl vždy takový blbý pocit, že je v tom elektrika - takže opatrně. Pokud je podobnost dotazu čistě náhodná, omlouvám se.
Prosím o radu. Chci zateplit stěnu 30cm mezi obytným prostorem a garaží. Garáž je uzavřená a vytápěná, či-li teplota v ní nikdy neklesne pod nulu. Minimum je tak +-5°C řízené termostatem. Zdivo převážně pálená cihla maximálně pár kotovic. Jakou tloušťku EPS je vhodné zvolit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.