Nejste přihlášen/a.
Hezký den,nemá někdo zkušenost? Jsme s plynem i elektrikou u ČECu(České energetické centrum),právě mi přišla faktura za plyn a koukám na ni jak vyvoraná myš, Za celé zúčtovací období jsme plyn vůbec nepoužívali(necháváme si ho zapojený jen pro strýčka Příhodu),zálohy platíme 130/měs. a přesto máme nedoplatek přes 700,-. Takže prakticky jen za zapojený plyn a plynoměr,za což mi tedy přes 2000,- za rok přijde nějak moc. Je to blbost,nebo je to normální a já žiju zřejmě v jiném světě?. Děkuji moc za případnou odpověď a přeji hezký zbytek dne.
Dobry den tak se vydelavaji penize ne poctivou praci ,ale kazdopadne se neco plati i za hodiny ale furt je to nejak moc
No právě,vím,že se za to platí,ale doteď(několikrát u RWE a jednou už i u nich)jsme při stejných zálohách měli pokaždé nějaký(byť minimální)přeplatek. Tohle mi přijde jako sakra extrém
Nevím, jaký u nich máte tarif, ale když vezmu, že měsíční poplatek (bez ohledu na skutečnou spotřebu) se běžně pohybuje zhruba někde mezi 250 - 300 Kč/měs (jak u kterého dodavatele, jak u kterého tarifu), což za rok vyjde celkem 3000 - 3600 Kč (znovu opakuji, aniž byste odebrali jedinný m3), tak těch vašich 2000 Kč si myslím vychází ještě OK.
Máte skontrolováno zda Vám neuniká plyn někde u plynoměru? Soused tento problém měl.U RWE přišel jim na to jejich technik a ještě jim tvrdil že mají štěstí že plyn unikal za plynoměrem,kdyby prý před tak by to mohl posuzovat jako černý odběr protože i na ten plynoměr musí dělat každým rokem revizi.Oni měli jen revizi na plynové spotřebiče.Plyn cítit nebyl
Vašemu příspěvku moc nerozumím.
1) Plyn unikající před plynoměrem je snad věcí provozovatele distribuční soustavy. Takže pokud tam není evidentně nějaká černá přípojka, ale opravdu se jedná jen o únik nějakou netěsností, tak se o žádný černý odběr nemůže jednat.
Navíc takový únik PŘED PLYNOMĚREM nemůže přece nic natočit na plynoměru.
2) Plyn unikající za plynoměrem už je sice věcí odběratele, ale zase se nejedná o žádný černý odběr. Jen by prostě plynoměr vykazoval nějakou spotřebu aniž by odběratel použil jakýkoliv plynový spotřebič (tazatelka navíc píše, že spotřebu má 0).
3) O každoroční revizi plynoměru slyším prvně, znám jen výměnu plynoměru za účelem ověření přesnosti a to v intervalu tuším 10 let. Navíc toto je opět věcí provozovatele distribuční soustavy neboť ten je majitelem plynoměru, nikoliv odběratel.
S každoroční revizi jsem se asi vyjádřil nepřesně.Po tom problému co měli sousedi jsme se zajímali a to a Plynoměr se musí kontrolovat proti uniku plynu.Děláme to vždy při revizi plynových spotřebiču v domě. Revizák to napíše do protokolu.Divi lbyste se kolik přípojek v okolí unikalo.Jinak majetek plynáren je to po ventil připojení plynoměru z obou stran je už problém Váš.Právě únik před plynoměrem plynoměr nezměří a tak plynarnám vzniká škoda.To pak by prý mohlo být posuzováno jako černý odběr. Vaše povinost je si ten plynoměr nechat kontrolovat.Ptali jsme se i na plynarnách a potvrdili to.Sousedi nikterak tehdy trestáni nebyli.
doplněno 22.01.13 22:40:Jen pro informaci odpovídal jsem na první dotaz a tam ještě o 0 spotřebě nebylo nic psáno
Tak teď netuším, zda je to různým přístupem různých provozovatelů distribuční soustavy, či něčím jiným (nevím čím), ale:
Nikdy nikdo po mně nepožadoval jakoukoliv revizi plynoměru, nemám to ani ve smluvních podmínkách, o výměně plynoměru z důvodu kontroly přesnosti už jsem se zmiňoval a kontrolu úniku si u nás plynaři taky zajišťují sami.
Zrovna tak po mne nikdy nikdo nechtěl pravidelnou revizi plynových spotřebičů. Neplatí to tak náhodou jen u firem a podobných subjektů?
Nechápu, jak může být připojení plynoměru z oboustran můj problém, když samotný plynoměr patří plynařům, oni jej zapojují, zapojení kontrolují a plombují a to zcela nezávisle na mně (třeba právě při té pravidelné výměně).
JIž jsem jednou psal že jsem se špatně vyjádřil. Jedná se o změření zda plyn neuchází.u plynoměru Nepřesněji se to změří přístrojem který má revizák.Revizi plynového kotle,komínu,plynového sporáku i elektřiny mít musíte. Když ne pro vlastní bezpečnost tak pro pojištovnu.Jestli ji neděláte je to Váš problém,vpřípadě požáru nebo jiného neštěstí Vám pojištovna dá houbec.Revize musí být každým rokem.Jen tak mimochodem kdyby ten plynoměr propouštěl a odpočítával zbytečně byste platil.
doplněno 23.01.13 00:10: Ohledně té kontroly ucházení, já to pochopil a psal jsem, že u nás si kontrolu úniku kolem plynoměru zajišťují a provádí sami plynaři (nevím sice v jakých intervalech, ale párkrát za těch 12 let, co bydlím ve svém, už jsem je tady viděl).
Revize plynových a elektrických spotřebičů, pokud je vlastníkem fyzická osoba nepodnikatel, povinná není. A řekl bych, že pokud není povinná, tak ani pojišťovna nemá nárok tyto revize vyžadovat (samozřejmě, pokud to nebude přímo ve smluvních podmínkách pojištění uvedeno, což já nemám).
Já tam stále nikde nevidím povinnost fyzické osoby nepodnikatele provádět jakékoliv pravidelné revize.
Ale taky jsem něco vygůůglil...cituji:
Při kontrolách a revizích odběrných plynových zařízení v obytných domech je nezbytné vycházet ze zákona
č. 458/2000 Sb.a vyhl. ČÚBP č. 85/1978 Sb., ve znění nařízení vlády č. 352/2000 Sb.
Z těchto předpisů vyjímám následující témata:
1. dům vlastní fyzická osoba (nepodnikatel)
- provádět revize a kontroly není povinností
(viz § 1, odst.3, vyhl. ČÚBP č. 85 /1978 Sb., v platném znění).
- tato fyzická osoba je však povinna jako chráněný zákazník, udržovat odběrné
plynové zařízení v takovém stavu, aby se nestalo příčinou ohrožení života, zdraví či majetku osob. O vlastní vůli rozhodne, jakým způsobem si ověří bezpečný a spolehlivý stav užívaného plynového zařízení. Zpravidla reaguje až na netěsnost domovního plynovodu nebo poruchu spotřebiče plynu, a to objednávkou oprav u odborné firmy
2. dům vlastní ´podnikatel´ (družstvo, Společenství vlastníků ap.)
- zde je důležíté prokázat jaké části "plynových rozvodů" jsou součástí domu a jaké jsou součástí bytu
- na tu část "plynových rozvodů" (včetně spotřebičů), která patří do BYTŮ, se vztahuje předchozí bod 1 - tj. není povinnost provádět revize
- na tu část "plynových rozvodů" (včetně spotřebičů), která patří do společných částí domu, se vztahují povinnosti dle vyhlášky 352/2000 Sb., a to provozní revize se provádí 1 x za 3 roky
Jinak ještě, je třeba rozlišovat revizi plynového spotřebiče a běžný provozní servis plynového spotřebiče. V tom případě ano, u většiny plynových spotřebičů se doporučuje každoroční prohlídka a tu i já svému kotli dopřeji. Ovšem tu nemusí dělat revizní technik a nemusí se na to psát žádná zpráva.
Objasnění je zde:
Sledovaná položka stálý měsíční plat, ceníky platné v současnosti, uvažovaná spotřeba do 1890kWh/rok, ceny včetně DPH:
RWE - 7,80Kč produkt Vařím (cesta k ceníku zde)
ČEC - 116,50Kč produkt Pohoda mini (cesta k ceníku zde)
K uvedené částce se ještě připočítává cena za distribuci (plat za kapacitu), liší se podle oblastí ale pro všechny dodavatele v místě odběru je stejná.
Komentář jistě netřeba. Zajímavé, co vyhledávač našeptává:
doplněno 23.01.13 00:48:čeké . . .:D, vadná klávesnice asi. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.