Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat bydlím v pronájmu a v koupelně nebyla přípojka na pračku (nebyla jsem na to upozorněna) Když jsem se nastěhovala a zjistila že vlastně nemůžu prát bylo mi majitelkou řečeno že bych si to mohla nechat udělat na vlastní náklady. Že to bude pár korun, tak jsem souhlasila. Zavolala svého instalatéra a ten přípojku udělal, ale jen natáhnul hadice které vedou po zemi podél vany a přidělal sifon. Bylo mi řečeno že mám uhradit 2.171Kč tuto částku jsem ve dvou splátkách uhradila a žádala jsem po majitelce potvrzení o úhradě a ona mi ho odmítla dát. Jak dokážu že jsem zaplatila, kdyby to po mě v budoucnu chtěla znova zaplatit? Děkuji za odpovědi. M
Když ti nedá potvrzení, tak nijak, bohužel. Potvrzení jsi měla vyžadovat při platbě. Takhle to hlavně při stěhování budeš muset nechat tak jak to je, kdybys měla potvrzení, můžeš si to oddělat a vzít do nového bytu, nebo nechat proplatit majitelkou.
no já jsem si nesla napsaný papír o úhradě a ona mi vytrhla peníze z ruky a pak teprve mi řekla že nic podepisovat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.