Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
renovuji kuchyň a pořizuji do ní digestoř...před tím tam nebyla. Bohužel nelze použít s odtahem do komína či nikam jinam.
Vybral jsem digestoř recirkulační s uhík. filtrem.
Digestoř je vestavěná do skříňky...to bude vzduch proudit do skříňky nebo kudy se vrací páry zbavené mastnot a pachu zpět do místnosti?
Děkuji
Do skříňky jistě ne, to by byl nesmysl. Vzduch se zpravidla vrací vrchní, předsazenou částí digestoře, tedy před skříňkou.
doplněno 21.01.13 19:45:No bývá tam takové šoupě, klapka. Buď odtah pustíte do komína nebo přes filtr zpátky do místnosti
ono ji lze použít i jako komínovou a má navrchu připraven otvor pro napojení potrubí do komína, které by vedlo skrze skříňku nahoru...
Moje praktická zkušenost s tímto typem digestoře je nevalná. Možná se musí měnit filtr a uhlí častěji jak jednou ročně, ale pachy a mastnotu to moc nechytalo. Nakonec jsem udělal díru do střechy a osadil normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.