Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaclony-jaky mate nazor?

Od: janna* odpovědí: 14 změna:

Ahoj chci se vas tady zeptat jaky je vas nazor na zaclony v byte?Mate je?Ja ano me prijde okno bez nich hole jako,kdyz neco chybi-v praci nektere zenske je zavrhuji...*nevi*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tak u nás preferujeme všechny klasické a osvědčené lapače prachu i nečistot - záclony, závěsy, koberce a pokojové květiny. Zdravím!

au1
hodnocení

0x

máme, záclony i závěsy...přestože máme krásný nový okna a pěkně vymalovanou zeď :) bez záclon a závěsů mi to připadá jak někde na ubytovně...

askmenow*
hodnocení

0x

Záclony máme a pokud bych zařizovala nové bydlení, zase bych si pořídila. Mám ráda jednodužší, bez velkých květinových vzorů atd., ale rozhodně je mám na oknech ráda.

mowla*
hodnocení

0x

Koukám, že budu v menšině... :-D

Záclony ani závěsy jsem ve ´své´ domácnosti nikdy neměl, nemám a ani mít nebudu - nemám je ´rád´...

*smich*

hodnocení

0x

ano , bez zaclon je to pro me divne *smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Měli jsme záclony leta, ale po výměně oken a instalaci žaluzií jsme je sundali. Pak i držáky na garnyže. Dnes mi to přijde normální, naopak mnohem praktičtější, parapet se dá mnohem lépe využít a záclonu nahrazují žaluzie přímo na okně, takže i když to zprvu byl nezvyk, už bych to jinak nechtěl. Taky se mnohem líp maluje a po bytě není tolik prachu.

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

Asi pět let jsme měly okna bez záclon, opatřené jen žaluziemi. Úplně to stačilo, na práci jednodušší, žádný prach. Ale něco mi na pohled chybělo. Před rokem jsme tedy pořídily garnyže a záclony. A musím říct, že byt vypadá úplně jinak. Jak zevnitř, tak i zvenku. Jen je musím často pát, kvůli tomu prachu.Záclony dodají místnosti útulnost, pocit domova. Bez záclon mám okno v kanceláři. Ale neodsuzuji ani okna bez záclon , každý dle svého vkusu.:)

pb®

Někde mám záclony a závěsy, někde žaluzie. Ale nemůžu si pomoct, žaluzie mi přijdou jako mnohem větší lapač prachu. Otřít dokonale žaluzii od prachu trvá déle, než sundat záclony a dát čisté.

ricmon
hodnocení

0x

Hodně "moderních" lidí je nemá, hlavně když jdu po sídlišti a polovině lidem je do oken vidět. Ale souhlasím s tím, že okno resp. byt bez záclony je takový neutulný, "chudý" a chladný... I když praktické moc nejsou - lapač prachu a navíc většinou zákrývají radiátor, tudíž snižují jeho výhřevnost... Výhoda je ta, že přes je to jedinná možnost jak alepoň tochu zamezit viditelnost do bytu... Záclony máme a byt si bez nich neumím představit...

rybana

Jsem jednoznačně pro záclony, ale neměly by moc ubírat světlo, stačí nějaké lehké, mohou být i kratší do půl, do třetiny okna,

k zútulnění domova stačí, bez nich to není ono.

sebod*

Ono moc záleží na tom. Kam ta Vaše okna směřují. Já mám ráda velký volný prostor - takže BEZ záclon. Ale mám to štěstí, že koukám do zeleně.

hodnocení

0x

Obojí... v některých místnostech záclony máme, v některých ne.

Závěsy nemáme nikde - v oknech jsou žaluzie.

andrea1*
hodnocení

0x

Záclony jsme po výměně oken za plastová, zrušili. Máme pouze žaluzie a po stranách jenom, aby byl byt útulnější, úzké závěsy, které barevně ladí s interiérem. Záclonu máme jenom v jedné místnosti pro zamezení pohledu dovnitř. JInak to v dalších oknech jde bez záclon. Je to praktické i z toho důvodu, že je v místnosti více světla.

hodnocení

0x

záclony,závěsy,dečky na stole prostě vše máme.. ikdyž se mi moc líbí moderní žaluzie na záclony nedám dopustit,podle mě dělají domov domovem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]