Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mají plastové profily?

Od: siki* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Potřeboval bych kontakt, kde je možno koupit, objednat kryty rohů zdí. V bytě mám omlácené rohy od dětí, vysavače, atd. Někde jsem viděl takové bílé plastové, které se nejspíš nalepují, protože nikde nebyl vidět šroub. Vypadaly pěkně. Nebyly tak široké. Jedná se mi o klasický plastový profil do tvaru L, který se přidělá ( přilepí ) na hranu zdi a nemusí se tam montovat na hmoždinky ty hrozný hliníkový rohy. Nebo jestli máte někdo jiný nápad, budu moc vděčný.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

Hornbach,Bauhaus,OBI,Baumax

hodnocení

0x

Máme v bytě nalepené montážním lepidlem eloxované Al profily 15x15mm/2m. Vypadá to dobře a je to pevné i při větším nárazu. V Pardubicích prodáváme i plastové profily, třeba i v dekorech dřeva. Výrobce je plastyplus.cz/...

siki*
hodnocení

Kde v Pardubicích ty rohy prodáváte?

Děkuji

jabraka*
hodnocení

0x

Použij tento roh!

JABRAKA

Kde mají plastové profily?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]