Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, koupili jsme nový sporák Gorenje (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba). Dopoledne jsem na něm vařila, sice mi bylo divné, že se plotýnky rozsvítily, pak zase zhasly a takto pořád dokola, ale jídlo bylo uvařené za chvíli, tak jsem si myslela, že to tak má fungovat. Odpoledne jsem šla péct, rozehřívám troubu, najednou v ní něco prsklo, bliklo, začalo se z ní kouřit a bylo po pečení. Co se mohlo stát? Děkuji Jassie
Tohle se mi stalo u sklokeramické desky od Mory. Prsklo to a začalo se kouřit odspoda a vyhodilo to hlavní jistič. Jeden den do vypršení záruky. Přišel od nich atestovaný opravář, nedokázal desku vyjmout a naštípl ji, nakonec ji vymlátil kladivem, stejně byla prasklá. Pak jsem čekala víc jak měsíc na novou, vysvětlil mi, že mu to dalo hodně práce, než novou sehnal... Vyměnil desku, ale ta "střeva" zůstala stejná, i knoflíky. Něco tam opravil. Já z toho byla dost zmatená, protože mi nešlo do hlavy, že jde vyměnit desku, ale ne přístroj. No, po jeho odchodu to fungovalo, tak jsem si s tím hlavu nedělala. Jenomže asi za dva měsíce to samé a s tou samou plotýnkou. Jenomže v tu chvíli jsem si uvědomila, že mi ten podvodník vůbec nedal žádný dokument...
Prostě je to na dlouhé lokte nebudu unavovat. Ale také jsem to zažila a já jsem pro změnu nadosmrti naštvaná na Moru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.