Nejste přihlášen/a.
Moje přítelkyně nastoupila do práce kde se také prodávají záclony,ubrusy a závěsy.V její náplni práce je zvládnout toto stříhání v brzké době na 1.Ale jak, když to nikdy nedělala .Existuje nějaký fígl, jak se toto stříhání v opět v brzké době naučit.Děkujeme za dobré rady.-rej-
Moje otázka asi zarazí, ale jak je možné, že to Vaší přítelkyni nikdo neukázal? Fígl neexistuje, musí jet po niti a tu musí "umět vidět". To by jí měl někdo ukázat na místě. Já to vím, ale jak to mám vysvětlit slovy. To nejde. Moje příbuzná má obchod právě s látkami a záclonami a tak dál, prostě "střižní" zboží. Ale ona to své prodavačce vysvětlila, protože by měla pak problémy s klientelou. Já už dneska ničemu nerozumím. Doporučuji Vaší kamarádce, aby se zeptala nějaké kolegině a poprosila ji o radu...
Nejdůležitější je látku dostatečně odmotat , pěkně urovnat a mít velký pult ,kde látku pěkně složí roh na roh . Vyhráno je pokud je látka nebo záclona vzovaná to je jednodušší / i když pozor / někdy se může stát, že někdo předtím stříhal křivě a ona jej napodobí . Opravdu je třeba být v začátcích dost opatrný . Dobré je ,když ještě někdo naproti pomůže látku podržet při stříhání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.