Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy na elektřinu

Od: sl* odpovědí: 3 změna:

Dne 16.1.2013 jsem v bytě podepsal smlouvu na odběr elektřiny pracovníkovi Bohemie. Po podepsání smlouvy mi došlo, že současnou smlouvu mám uzavřenu s Centropolem, který má ve smlouvě pokud ji nedodržím zaplatit administrativní poplatek 2.500,-Kč.Pracovník Bohemie mi tvrdí že to není problém a že nic platit nebudu. Pro důchodce je to velká částka . S centropolem mi končí smlova v roce 2014. Zajímá mne jak mohu tuto nestandartně uzavřenou smlouvu s Bohemií zrušit. Děkuji za odpověd. Stanislav

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jesse*
hodnocení

2x

Do 14 dnů od uzavření máte možnost od smlouvy s novým dodavatelem bez sankce odstoupit.Takže písemně jim toto odstoupení od smlouvy poslat, nejlépe doporučeně s dodejkou.

Je to tak, jak píšw jesse. Protože jde o smlouvu uzavřenou mimo místo obvyklé k podnikání dodavatele, máte právo od smlouvy odstoupit. Zde to máte popsané i se vzory :

clovekvpravu.cz/...

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud mohu poradit všeobecně tak nemá moc smysl uzavírat tzv výhodné smlouvy na odběry eneregií vždy bude pravdou, že největší hráči budou mít dlouhodobě nejlěpší ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]