Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel bych se zeptat, kde byste mi doporucily uzavrit pojisteni na dum i domacnost a na jaky produkt. Pujde to v relaci okolo 2000Kč rocne?
Dekuji
Jen bych se zeptal - ten "dům a domácnost" je něco mezi zemljankou 7+3 (sedm metrů od silnice, tři pod zemí) a Karlštejnem, že?
Pokud chceš rozumnou radu - včetně finanční náročnosti, musíš prostě nějaké ty informace dodat - např. - pokud máš dům v záplavové zóně, budeš jen horko těžko vůbec nějakou rozumnou pojistku hledat...
Jde mi o to, u jake pojistovny se pojistit, jak jste spokojeni z vasi pojistkou, jestli delaji nejake problemy pri plneni pojistnych udalosti. Na tu cenu 2000kč zapomente. Jestlize se neco stane napr. se strechou, rozbiti oken, dveri, vybaveni bytu atd., jestli se zachovaji ferove. Otec mel totiz pojistku a kdyz nas sousedi vytopily, (praskla jim voda ve spolecne stene) tak prisel pojistovak sepsal to a ve vysledku jsme skoro nic nedostaly... sedacky koberce zed zniceny. V zaplavove a jine zone nejsem. Je to radovy rodinny dum.
Já platim něco přes 3300Kč a i když jsem vše rozebíral s příbuzným právníkem, tak mi říkal, že pojištovny si kličku vždy najdou. Vždy budou vycházet ze statistiky já zaplatil/vydali pojištovna. Už je to pár let, ale pojistka určitě i dnes vychází z odhadní ceny majetku a rozhodně si připlatím 500,-Kč než abych ve smlouvě měl odhadní cenu domu třeba o 1mega menší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.