Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych u porcelánového víka nádržky wc rozšířit stávající otvor cca o 1cm, jde to vůbec a co na to použít?Díky za rady
Jde to, použij diamantovou frézu - ale po dokončení úpravy doporučuju ´obrobenou´ plochu natřít nějakým lakem, který opět uzavře keramiku (namísto glazury) - jinak bude do střepu prosakovat nečistota...
doplněno 17.01.13 11:44:Ladinpraha: Já jo, tři nebo čtyři různé - nástavce k ´dremlíku´ (maličké, ale stačí) - občas je použiju při vrtání do obkladaček či skla.
Ocelovým pilníkem glazuru neprobrousí (možná otluče) a karborundovým kotoučem na to nechá ´mládí´ - zvlášť s běžnou vrtačkou (nízké otáčky)...
doplněno 17.01.13 12:01:Ladinpraha: Naposledy jsem zkoušel, co vydrží mušlička...
Já se zeptám obráceně: K čemu to potřebuješ zvětšit, nenašlo by se řešení, jak zmenšit to, co tudy budeš protahovat?
bohužel zmenšit asi těžko, jako tech antitalent jsem koupil nový vypouštěcí ventil a neuvědomil,že pasuje na nové nádržky. Já mám ještě tu starou porcelánovou(typicky paneláková před dvaceti lety), ventil je již namontovaný, funkční,ale stop tlačítko nejde skrz víko,nedosáhne na vnitřní spouštěč(laicky řečeno)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.