Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
strávil jsem poslední týdny volného času studováním nejen místné diskuse ohledně konstrukcí SDK, izolací a parozábran. Nosné konstrukce SDK mám již hotové, nyní ukládáme minerální izolace (160 + 100 mm).
V příštím měsící mne čeká lepení parozábrany a k ní se váže i má otázka. Parozábarana bude umístěna přímo na CD profilech, tudíž bude po připevnění SDK proražena vruty. K tomuto účelu jsem zakoupil (nutno podotknout pekelně drahou ) JUTADACH TPK Super, kterou hodlám nalepit na všechny CD profily v podkroví, aby při proděravění parozábrany byla co nejměně snížena její tesnost. Vím že to nevyjde nejlevněni, ale jistota je jistota.
Chci se proto zeptat, kam se přesně tato páska lepí - jestli na holý CD profil a na ni teprve parozábrana, nebo nejprve na CD parozábrana a až na ni Jutadach TPK Super?
Další otázka směřuje na parozábarnu. Po doporučení jsme koupil Gutta Gutafol DS Alu. Dočetl jsem se ale, že na můj systém uchycení (s proděravením) jsou velmi dobrí parozábrany Jutafol N 170 Al. Bude při použití pariotěsky Guttafol velký rozdíl v těsnosti ve srovnání s Jutafolem?
Děkuji za odpovědi.
Jan Pokorný
Dobrý den ane Pokorný.
Koukněte na fotky pana Standy. To je pečlivka detailista, profík a šikulka...zvláště na poslední fotky. Tam uvidíte (ještě tam nejsou) že pásky lepí až nakonec před sádrokartonem.
CD, parotěska a pak teprve pásky.
doplněno 17.01.13 15:27: Dobrý den,pane Pokorný, jelikož neznám hodnoty Guttafol DS ALU, nemůžu je porovnat s Jutafolem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.