Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám kamna
zadní vývod. Praskl mi díl, který byl nahoře zešikma - před vstupem do kouřovodu.
Dnes mi výrobce poslal nový díl, ale nejde mi tam vložit. Nevíte, jestli mohu použít sílu? Mám strach, aby ten díl nerupnul...
Provozem se kamna asi trošku "hnuli", a tak tam ten díl nejde. Máte-li ruční brusku, kupte si kotouč na keramiku, a dle potřeby to přibruste. Větrací otvory brusky přelepte lepící páskou, tu chvíli vydrží bez chlazení.
Záleží z jakého materiálu to je .Pokud je to z vermikulitu , tak ten je měkčí než šamot a jde ho řezat pilkou na dřevo .Já jsem to řezal přímočarkou.
Nevím jak je to tam , ale zkuste prvně to nasunout šikmo na jednu stranu a pak na druhou .Předpokladám , že to bude sedět na bočních stěnách .Upozornuji ,že ty kamna jsem nikdy neviděl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.