Já to vrtal 8 vrtakem na uzlovaci hmodinky a práh se nehne ale bohatě stačí 8 vrtak a klasické hmodinky co jsou(na prah není vyvijen skoro adny tlak tak by to udrel ´´sekundak´´
Kdy dobře upraví povrch tak se práh dá úspěně při lepit i silikonem nebo stavebním lepidlem. Mám to tak v koupelně abych nemusel vrtat dlabu a riskovat prasknutí kachle.Drí to u třetí rok bez problémů.
Můe to taky vrtnou třeba 6mm vrtákem nebo taky 12mm.záleí co tak chce dát ,zda-li hmozdinu 10mm nebo 6mm zatloukačku!To záleí jen na tobě a jaký má vrták a vrtačku vruty a hmodinky!
sobně pouívám jen 8mm a 10 mm vrták nebo si půjčuji v arbajtu provi Bosch a vrtáky SDS .Univerzálně pouíváme jen tyto dva rozměry.
Jinak stačí jak píe Totak-MAMUT GLUE stavební lepidli v kartui -taky se běně pouíva na parapetní plechy nebo prahy (vět.balkonů-ostatní nemontujeme to dalí po nás)
Vrtzat můe čímkoli, já bych asi pouil do betonu na hmodinku Ø 8mm. Ale práh musí dobře sedět a nekolébat se. A pozor, v panelácích byly dost často vedeny kabely ve spárách mezi panely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.