Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na architekturu

Od: martka odpovědí: 13 změna:

Prosím nezná někdo nějaký progrma,hru nebo cokoliv,kde se můou navrhovat pokoje atd.?Umistovat do prostoru,měnit nábytek apod. Děkuji moc by mě to zajímalo :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Např. Sweet Home - stáhnout lze odsud - sweethome3d.com/... , je zdarma... Má jen jedno podstatné omezení - umoní pracovat jen v jednom patře (druhé patro -> druhý soubor)...

yery94cz*
hodnocení

2x

Pokud jde o hru, myslím, e profláklá klasika The Sims tvůj problém vyřeí. ;)

Co se týče programů, je toho spoustu. Jeden čas jsem pouíval Sweet Home 3D, teď mi docela vyhovuje Autodesk3ds Max. Druhý uvedený je ale spíe pro pokročilé a není to program určený přímo k návrhu domu.

kiznoh740*

Autodes produkty jsou tuším placené, ne?

Třeba Autocad Architecture od Autodesku je pokud ne nepletu v řádech desetitisíců korun (možná i přes 100 000) ;)

yery94cz*

Autocad Architecture neznám. A ano, Autodesk programy placené skutečně jsou, nicméně u některých produktů je možnost stažení studentské verze, čehož jsem využil. :)

kiznoh740*
hodnocení

0x

Já mám vcelku doprou zkušenost s programem ROOMArranger. Dokonce umožňuje to co vytvoříš ve 2D prohlížet jednoduše ve 3D...

nabízí hotový nábytek, škříně, vany, i náklaďák si tam můžeš dát do obýváku. Také umožňuje export do PDF - k nezaplacení.

martka
hodnocení

díky..moc jste mi pomohli a kdyby jste ještě někdo na něco narazil třeba to může být i nějaká stránka nebo blog kde jsou nějaké obrázky pro inspiraci atd. :)

jirbar*

Zaslal bych ale jedině registrovaným.

martka
hodnocení

já registraci tady mám ale zapomněla jsem heslo ;)

trossau*
Váženy pane, mel bych o Vami zmíněný program zájem. Mohl byste mi třeba vnitřní poštou o něm něco napsat a případně poslat? Samozřejmě na revanš. Dík Zdeněk

ladaadal*
hodnocení

0x

No jestli tě zajímá ten RoomArranger, tak tam toho maj hodně přímo na stránkách:

roomarranger.com/...

Jinak super prográmek. Bezvadně i komunikují, když máš dotazy nebo potíže. Malinko mě zklamalo, že při podrobném rozkreslení tří pater a sklepa se to ve 3D začne cukat, ale do další verze počítají s překopáním prohlížeče, takže by to mělo být OK. A cena je slušná, navíc si to měsíc vyzkoušíš.

kiznoh740*

Myslím že za roomarranger se dá i nezplatit... každopádně to není tak velký produkt, za co by vás někdo pátral...

martka
hodnocení

dík...a nemáte někdo zkušenosti s aplikací roomeon?narazila jsem ted na to ale...ve videu to vypadalo suprově ale stáhla jsem si to a pak to nešlo spustit ( en.roomeon.com/...-tohle je internetová stránka z ukázko a na stáhnutí)

Celkem malý a šikovný je homeplan bohužel si momentálně nevzpomenu jestli je free nebo ne už ho nemám podívej se na softarchive.net tam je pár odkazů na stažení. Troška softu se tam najde ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]