Nejste přihlášen/a.
Prosím nezná někdo nějaký progrma,hru nebo cokoliv,kde se můou navrhovat pokoje atd.?Umistovat do prostoru,měnit nábytek apod. Děkuji moc by mě to zajímalo
Např. Sweet Home - stáhnout lze odsud - sweethome3d.com/... , je zdarma... Má jen jedno podstatné omezení - umoní pracovat jen v jednom patře (druhé patro -> druhý soubor)...
Pokud jde o hru, myslím, e profláklá klasika The Sims tvůj problém vyřeí.
Co se týče programů, je toho spoustu. Jeden čas jsem pouíval Sweet Home 3D, teď mi docela vyhovuje Autodesk3ds Max. Druhý uvedený je ale spíe pro pokročilé a není to program určený přímo k návrhu domu.
Autodes produkty jsou tuším placené, ne?
Třeba Autocad Architecture od Autodesku je pokud ne nepletu v řádech desetitisíců korun (možná i přes 100 000)
díky..moc jste mi pomohli a kdyby jste ještě někdo na něco narazil třeba to může být i nějaká stránka nebo blog kde jsou nějaké obrázky pro inspiraci atd.
No jestli tě zajímá ten RoomArranger, tak tam toho maj hodně přímo na stránkách:
Jinak super prográmek. Bezvadně i komunikují, když máš dotazy nebo potíže. Malinko mě zklamalo, že při podrobném rozkreslení tří pater a sklepa se to ve 3D začne cukat, ale do další verze počítají s překopáním prohlížeče, takže by to mělo být OK. A cena je slušná, navíc si to měsíc vyzkoušíš.
dík...a nemáte někdo zkušenosti s aplikací roomeon?narazila jsem ted na to ale...ve videu to vypadalo suprově ale stáhla jsem si to a pak to nešlo spustit ( en.roomeon.com/...-tohle je internetová stránka z ukázko a na stáhnutí)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.