Nejste přihlášen/a.
Sice u nějaký "pátek", moná 2 roky, máme meteostanici Oregon Scientific RMR382, ale máme neustále problémy s vypnutím námrazy - tj. nedá se vypnout na stálo (po 24 hodinách je znovu opakován), buzení hlavně v noci je fakticky nepříjemné. Jak to v podstatě dojde na 3.00 stupně C, spustí se neuvěřitelný "rykot"...
Tak jsme si říkali, e si pořídíme nějakou jinou - aby hlavně neměla jako tato alarm námrazy, měla ukazatel vnějí teploty s jedním čidlem+ukazatel vnitřní teploty+čas a zároveň měla dobře viditelný displej (ne zaokrouhlený na celá čísla, ale s desetinou - nějaký barevný a nikoliv ten krystalově "edý"v tmě neviditelný).
Např. tento jsem moc nepochopil, nebo nemá ukazatel vnějí teploty: alza.cz/...
U těchto je zase pěkný-viditelný displej, ale jen se zaokouhlením teploty: alza.cz/...
nebo
Tato metoestanice se nám vcelku líbí, ale nikde se o ní nepíe a bohuel není úplně nejlevněí... mall.cz/...
Rada ohledně výběru ode mne bohuel nebude, ale - postup vypnutí alarmu teploty podle návodu nefunguje? ( softcom.cz/... - str.6
S tím vypnutím alarmu jsme se ji natrápili...Bohuel úplně odstranit nám nejde - maximálně na dobu 24 hodin a pak se opět spustí...Viz. strana 5 českého návodu - ALARM - doplňující informace.
Nevím, nezdá se mi e by ta monost vypnutí nebyla k dispozici, to by bylo vyrobené dost neprakticky. Zkuste třeba jetě to tlačítko "7" stisknout déle (víc jak dvě vteřiny), nebo dvakrát za sebou, jestli ten zvoneček na displeji nezmizí. Pokud Vám jinak vyhovuje bylo by koda se stanice zbavit.
Jinak s radou ohledně výběru to bude zde asi slabí, ono se to radí těko, protoe co vyhovuje jednomu, nemusí uspokojit druhého. Pouze doporučím e svítící displej LED se spí hodí na místo méně osvětlené, kde je dobře čitelný a napájení z adaptéru je při tom zase výhoda (netřeba shánět napájecí články) i nevýhoda (dalí "krabička" trvale zapojená v zásuvce).
Zkuste se také při výběru orientovat podle toho, jaké údaje Vás vlastně nejvíce zajímají, já mám "stanici" jen jednoduchou s číselným ukazatelem tlaku (po koupi bylo nutno nastavit) a ukazatelem předpovědi slunce - mrak - dé, bez vnějí teploty a vcelku ke spokojenosti stačí. Zajímavá by byla s ukazatelem vlhkosti, sráek a větru, ale taková vnějí jednotka u vyaduje občas trochu údrby. Kdy to omezíme, tak alespoň indikace vnějí vlhkosti je zajímavá - její zvýení signalizuje moný brzký dé, spolu s poklesem tlaku.
doplněno 14.01.13 12:00:Moná dáte přednost modernímu designu před počtem měřených hodnot . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.