Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střecha Zlín

Od: zlinacci* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

poradíte mi někdo dobrou firmu na rekonstrukci střechy.Potřebuju udělat nadezdívku,věnec,dozdít títy ,udělat krovy (pouít i starý materiál,pokud by to bylo moné) a poloit krytinu.Zkrátka komplet střechu za dobrou cenu ze Zlína a blízkého okolí.

Také poraďte,na kolik vás vyla střecha zhruba.

Děkuji

doplněno 23.01.13 11:55:

Omlouvám se za chybějící písmenka,ale nějak se mi ztratily *bum* A za odpovědi děkuji.Ráda bych ještě více odpovědí,rad.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepino82*
hodnocení

2x

nam delala střechu ted na podzim firma stavera dělali věnce dozdívky títy májí sve tesaře s helenkovic říkají mu tarzan střechu tedy krovy meli za 2-3dny + pokryvači cca 2dny

střecha je veliká bramac vyla cca na 250tis

zlinacci*
hodnocení

A vy jste ze Zlína přímo?Firma je jak jsem se dočetla z Napajedel.Tak jestli budu platit něco navíc za dopravu.Cena s emi líbí.To jste dal za komplet novou střechu i se štítovými zdmi nadezdívkou,krovy...?

a ta rychlost je taky super! Tu starou střechu jste si sám shodil?

pepino82*

střechu sme si zhodily sami kvuli dřevu a taky kvuli tomu že jsme tašky prodali za pár penez ano firma je z napajedel ale tesari pokravači a plechaři jsou živnostnici a stavera jim dohazuje kšefty sám sem nevěřil tomu že dva tesaři udělají krovy za necelé tři dny ale je pravda že tam lítali s čelovkama až do noci stitové zdi sme zmenšovali cca o 5 šárů a nadezdívka byla šár cihel plus cca 25-30cm věnec nový střecha komplet krovy

doplněno 22.01.13 19:20:

střecha se delala v napajedlích a baliky s trámama vyhodily jeřebem na vrch baraku a tam už si jen rozebírali a řezali

hodnocení

0x

Dělal jsem cca 2 roky zpět rekontrukci střechy, hlavně kvůli zateplení. Nabídky se pohybovaly okolo 200 tis +/- 20 tis a nakonec jsem se domluvil s klukama co to dělají u firmy, tak si vzali volno a za polovinu jsem to měl a maximální spokojenost. Kontakt vnitřní potou.

frankok
hodnocení

0x

Dobrý den,

jsme tesaři, děláme po celé republice. Dopravu a ubytování si platíme sami. Myslím si, že bychom se přes 200-tis nedostali. Jestli byste měla zájem, potřeboval bych poslat půdorys domu, nebo alespoň jeho rozměry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]