Nejste přihlášen/a.
Bydlím v panelovém domě, který byl postaven v roce 1977. Bohužel okna jsou již v dezolátním stavu. Mám obavu je i otevírat, o umývání ani nemluvím, neboť okno je na čtyři šroubky, ale z toho dva už nejsou funkční. Jak mám upravit (zalepit, vytmelit) díry, aby v nich šroubky držely. Děkuji
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
elmar*
0x
Jestli jsem to dobře pochopil, tak to jsou vruty, co nefunguje, a to proto, že díry už jsou moc velké. Já to většinou řeším tak, že do té díry natrkám špejle a párátka tak, aby se ten vrut tam dal poměrně těžko zašroubovat. Asi bych tomu nevěřil na nějakém zatíženém spoji, ale pro okno by to mohlo stačit.
Jestli existuje nějaké"profesionální"řešení tmelem či co, netuším, ani jem po něm nepátral. ![]()
Oprava pomocí špejlí a párátek možná na chvíli pomůže, ale nesmí se s tím pak už moc hejbat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]