Nejste přihlášen/a.
běžně se tak vyrábějí,moc bych do toho neštoural a možná radši zaivestoval do nového topidla,nebo to zrealizoval nějak podobně,ale ne určitě plast![]()
Mám právě tahle kamna. Předtím jsem měla německá tmavě hnědá. Byly mnohem, mnohem lepí, protoe byly hluboké. Výduch tepla byl před záclonou. Kdy mi montovali tyhlety, stála jsem nad nimi a stále hlídala, aby pouili dlouhou rouru a dlouhé rouby tak, aby kamna la co nejvíce do místnosti a tedy před záclonu. V lonici jsem to neuhlídala a v lonici vytápím okno
Tyhle mám kousíček před záclonou.
To, co vás, Pajars trápí, tak to je zbytečné. Stejný problém je u kamen i jakéhokoliv topidla. U ústředního topení to není tak patrné, protoe je místnost stabilně vyhřátá. Já vím, e nesmí teplota v místnosti klesnout pod 18´C, protoe pak je draí místnost vytopit, ne teplou udrovat.
Omlouvám se, ale myslím si, e vymýlíte kolečko, které u bylo vymyleno mnohem dříve. Kdyby to lo, tak mnohé týmy odborníků ve světě i u nás by u vymyslely něco jiného, ne je dnes.
A navíc si myslím, e můj ivot nebude kvalitnějí, uetřím-li 100 kč za plyn. Protoe víc to určitě nebude.
Jetě pozor na jednu věc. Je třeba topit a větrat. Budete-li příliný kolenovrt a bude vám líto teplo pustit ven, zabydlí se u vás plíseň. A plíseň je ivý tvor a mrcha nezničitelná. Dáte více peněz za jeji likvidaci ne za teplo při větrání.
Topit a větrat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.