Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak odstranit nálepku ze sklenice, ve které jsem koupila např. instantní kávu_ děkuji
Pokud to není jen smrštěná folie, kterou rozřízneš, tak jedině namočit do kbelíčku s vodou a po pár hodinách odpadne sama. Pak jen jarem omyješ zbytky lepidla, které bude pěkně rozmočené.
I když jsem se už setkal i s takovou, která ve vodě nepovolila. Ale u té jsem to vzdal a sklenici vyhodil.
Případně zkus organické rozpouštědlo - toluen, aceton - akorát bacha, může rozpustit i barvy potisku (nepíšeš, o jakou jde sklenici)...
Vždyť píše - sklenice od rozpustné kávy. Co na tom lze ještě konkretizovat?
Nic, jen mě nenapadla ta sklenice s potiskem, nebo že by někdo napsal sklenice o plastový nádobě, to máš asi pravdu.
Jestli je s potiskem (papírová etiketa nese jen doplňkové info - třeba český popis) a nebo bez a sklenici chce zcela čistou...
Přiznám se bez mučení, že instatní kafe nepiju - takže absolutně nevím, o jakou sklenici se může jednat...
BTW - mnoho lidí klidně jako sklenici označí nádobu z plastu, prostě jsem jen napsal ´upřesnění´ - co je na tom?
Dobrý den, trochu to obrátím. A co když chce někdo tu nálepku odstranit, ale zachovat ji celou.
Třeba nějaký sběratel etiket a nálepek všeho druhu. Jinak, pro očištění sklenice stačí jarová voda a žlutá houbička s tou zelenou plochou. Pak už jen hrubá síla a trpělivost. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.